Neler Yeni

Fiber den anlayan kişilerden destek bekliyorum.

Scaric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
Bugün Antalya Bölge başkanıyla yazıştık sağolsunlar ilgilendiler ama yazdığı cümleyi tam anlayamadım. Fiberimiz hakkında bilgi ve yardım istemiştim şöyle yazdı sayın müdür.
'Bina için FİBER- OBK’niz çekili değilmiş, biz FİBER çeksekte anlamı. Bina olarak bina içine çekilen OBK’nızı çektirecek olursanız Afyon TM’lüğümüze haber verir ve süreci onaylatalım..🎯🎯'

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Bugün Antalya Bölge başkanıyla yazıştık sağolsunlar ilgilendiler ama yazdığı cümleyi tam anlayamadım. Fiberimiz hakkında bilgi ve yardım istemiştim şöyle yazdı sayın müdür.
'Bina için FİBER- OBK’niz çekili değilmiş, biz FİBER çeksekte anlamı. Bina olarak bina içine çekilen OBK’nızı çektirecek olursanız Afyon TM’lüğümüze haber verir ve süreci onaylatalım..🎯🎯'
diyorki binanızda fiber kablo yok sarı kablo;
yani altaypı getirseler bile kullanamzsınız yani;
binanıza iç mekan fiber kablo döşmeniz lazım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bina içi fiber optik hattın olması gerektiğini söylüyor yani dairelere kabloların çekilip hazır edilmesi gerekiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bizim binada fiber kablo vs yok 21 senelik ama türk Telekom fiber getirdi türknet fiber getirdi birazda oradaki bölge potansiyeline bağlı bence

Ekler

• IMG_20221126_193157.jpg
    IMG_20221126_193157.jpg
    1.3 MB · Hit: 43

NightWish2434

80+ Silver
Binanızın fiber tesisatı yok herhalde. Ayrı yaptırdığınızda fibere gelenler bağlayabilir binayı

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Hep merak etmişimdir sormayi da unutuyorum . Binada gördüm bu fiber mi beler

Ekler

• IMG_20221129_102507.jpg
    IMG_20221129_102507.jpg
    4 MB · Hit: 31
  • IMG_20221129_102515.jpg
    IMG_20221129_102515.jpg
    3.9 MB · Hit: 34
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Teşekkür ederim bir de bir soru soruyorum @walter wick @Kürşat Kütükçü bina eski olduğu için bizim kendimizin fiber kabloyu çekmesi gerekiyor değilmi
hocam değişik politikalrı var bizim binaya kendileri iç mekan kablosunu çekti ama yan birna para vererek kendi çekti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Teşekkür ederim bir de bir soru soruyorum @walter wick @Kürşat Kütükçü bina eski olduğu için bizim kendimizin fiber kabloyu çekmesi gerekiyor değilmi
Normal şartlarda binalarda şaft tüneli olur oradan anten hatları internet hatları vs geçer ama binanın yapısal durumunu bilemediğim için bişey diyemem o konuda fakat hattın bizzat sizin çekmeniz gerekiyor binaca anlaşıp elektrikçi yardımi ile bütün dairelere fiber kabloyu çektirmeniz gerekiyor

Scaric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
Bizim binada fiber kablo vs yok 21 senelik ama türk Telekom fiber getirdi türknet fiber getirdi birazda oradaki bölge potansiyeline bağlı bence
Şimdi bizde Hazır Cat 6 kablo var yani döşeyebiliriz binaya ama müdür fiber optik demiş çok bi farkı olur mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet fiber sonlandırma ünitesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi bizde Hazır Cat 6 kablo var yani döşeyebiliriz binaya ama müdür fiber optik demiş çok bi farkı olur mu
tabii ki kablolar çok farklı fiber optik kablo cam kablodur çok ince yapısı var kırılmaya müsait öyle kalın vs değil

Top Bottom