Neler Yeni

Fiber Internet için Modem

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Onur
Dostlar,
Apart otelimiz için Wi-Fi’de insanların rahatça bağlanabileceği, benim de ethernetten va bağlandığımda sorun çıkarmayacak modem önerisi verebilir misiniz ? F/P olması çok önemli, pandemide işler azaldığı için bütçe max 300 TL. Aşağısı tercih sebebidir.
Şu an kullandığımız modem Turkcell’in verdiği, tırtladı artık.
Internet hızımız 50mbit

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
Türktelekom un fiber modemi var 150 tl civarı bi para verdim güzel görüntüsü de hoş

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
Hocam Türk Telekom güven vermiyor nedense ya ☹️ bir de 3 katlı apartman olduğu için sinyal seviyesi yüksek olması lazım
Evim 180 metre kare en uçtan en uca full çekiyo 2.4ghz ve 5ghz var yakında 5ghz uzakta 2.4ghz kullanılıyo 5.katta oturuyorum binanın altından bağlandım

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evim 180 metre kare en uçtan en uca full çekiyo 2.4ghz ve 5ghz var yakında 5ghz uzakta 2.4ghz kullanılıyo 5.katta oturuyorum binanın altından bağlandım
Tamamdır hocam güzel bir öneri oldu, modemin linki varsa atabilir misiniz veya modem markası vs ?

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
Tamamdır hocam güzel bir öneri oldu, modemin linki varsa atabilir misiniz veya modem markası vs ?
Atıyım resmini de atabilirim isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk telekom archer c5v diye geçiyo ama nerde satılıyo bilmiyorum internetle beraber almıştım

AirBus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağrı Bilindik

Şu an fiyat performans olarak alabileceğin en iyi modem.Aynı özellikte aynı fiyatta başka modem yok tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom