Fiber kabloyu başka yerden geçirmem lazım ama nasıl çıkarıcam bilmiyorum

sveaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
arkadaşlar merhaba eve yeni fiber geldi de kablonun geliş yerini değiştirmem lazım gpon cihazının arkasındaki yeşil portu nasıl çıkartmam gerekiyor? internette o tek kullanımlık çıkartılamıyor diye okudum o yüzden buraya da sorayım dedim

Nerede okudun ? İlk kez duyuyorum.

arkadaşlar merhaba eve yeni fiber geldi de kablonun geliş yerini değiştirmem lazım gpon cihazının arkasındaki yeşil portu nasıl çıkartmam gerekiyor? internette o tek kullanımlık çıkartılamıyor diye okudum o yüzden buraya da sorayım dedim
Hocam fiber kabloyu ellemenizi çok tavsiye etmem. Bence müşteri hizmetlerine bir danışın

Fiber kabloyla oynanmaz çok hassas maalesef. Eki de evde yapamazsın patch kabloyla uzatılır anca.

Nerede okudun ? İlk kez duyuyorum.
hocam youtubeye yazdım ya orda anlatan adam öyle diyordu aklım karıştı o yüzden kabloyu uzatmayacağım sadece soketi söküp delikten geçirip tekrardan takmam gerekiyor yapabilirmiyim bu işlemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber kabloyla oynanmaz çok hassas maalesef. Eki de evde yapamazsın patch kabloyla uzatılır anca.
hocam ek yapmayacağım biraz yanlış bir türkçe ile yazmışım sadece o yeşil soketi çıkartıp takmam lazım fiber kablodan değil cihazdan çıkartıcam bunun herhangi bir sakıncası olur mu diye soruyorum da :D

Hocam fiber kabloyu eklemenizi çok tavsiye etmem. Bence müşteri hizmetlerine bir danışın
ek yapmiyacağım hocam sadece yeşil portu çıkartabiliyormuyum onu bilmiyorum fiber kablodan değil cihazdan çıkartıcam

hocam youtubeye yazdım ya orda anlatan adam öyle diyordu aklım karıştı o yüzden kabloyu uzatmayacağım sadece soketi söküp delikten geçirip tekrardan takmam gerekiyor yapabilirmiyim bu işlemi

hocam ek yapmayacağım biraz yanlış bir türkçe ile yazmışım sadece o yeşil soketi çıkartıp takmam lazım fiber kablodan değil cihazdan çıkartıcam bunun herhangi bir sakıncası olur mu diye soruyorum da :D

ek yapmiyacağım hocam sadece yeşil portu çıkartabiliyormuyum onu bilmiyorum fiber kablodan değil cihazdan çıkartıcam
Fiber kablo normal bakır kablo gibi olmadığı için içerdeki düzeneği bozabilirsin. Müşteri hizmetlerini arayıp durumdan bahset bence yardımcı olurlar

Cihazdan çıkar tabii ek bir sabitleme vs yapmadılarsa onda sorun yok ama hassas davran.

Fiber kabloyu ellememeni tavsiye ederim çok hasas direkt kırılabiliyor.

Sen yanlış yazmadın benim klavye otomatik düzeltti 😂😂😂

kendin yapma müşteri hizmetleri yapsın sorun çıkarsa suç en azından sana kalmaz bazen müşteri hatası var diye tamire gelmek bilmiyorlar internette izlediğin videoyu da aklından sil telefonu olan video çekiyor

arkadaşlar derdimi anlatamadım sadece o yeşil soket varya onu çıkartabiliyormuyum cihazdan onu bilmem gerekiyor fiber kablodan soketi çıkarmyacağım anlatamadım derdimi :(

Geri