Başlığı sizin başlığınız gibiyse. Adam haklı.Bu akşamki Mesut Çevik yayını hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Geçende redditte bir post gördüm romanyada adam 9 birime 999 download 300 upload alıyor türkiyede 9 birime 2 gb 100 dk konuşma coğrafya kaderdir...Başlığı sizin başlığınız gibiyse. Adam haklı.
Onun başka ülkelerde olsa bile mümkün olabileceğini düşünmüyorum. Ama dışarının internet durumunu da bilmiyorum.Geçende redditte bir post gördüm romanyada adam 9 birime 999 download 999 upload alıyor türkiyede 9 birime 2 gb 100 dk konuşma coğrafya kaderdir...
Adam da tam tersini söylüyor. Belediye değil daha üstler izin vermiyor.Mesut Çevik'in önceki videosunu izlediyseniz altyapının gelişmemesi yönündeki en büyük engelin belediyeler olduğunu fark edersiniz. Fiber döşenmemesi için çaba sarf ediyorlar resmen.
Bu gidişle bunu almaya da devam edeceksin çünkü bu akımın amacı sesimizi duyurmak.Fiber lüx değil mi hahayt 14 mbs internet alıyom 14
ivit kınıkBu akşamki Mesut Çevik yayını hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Sözümün kanıtıOnun başka ülkelerde olsa bile mümkün olabileceğini düşünmüyorum. Ama dışarının internet durumunu da bilmiyorum.