Neler Yeni

Öneri 🗣️Comnet Para İadesi Nasıl Alınır🟠

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle herkese selamlar ve geçmiş olsun. THH şikayeti ile ilgili nasıl bir yol izlememiz lazım? Temmuz ayında 6 ay, ağustos ayında 6 ay olmak üzere 2 kere uzattım 2 farklı fatura var elimde. İçeride daha 234 günüm var. Son fatura üzerinde mi şikayet açmalıyım? Birde aboneliği iptal edip mi şikayet etmeliyim? Lanet olsun bulaştığım güne ya başka derdimiz yokmuş gibi...
Alacaklarından vazgeçip aboneliğini iptal et veya başka sağlayıcıya geçişini yap. Bunlardan önce panelden tarih görünecek şekilde kalan günlerini ve faturalarının görsellerini al. Geçiş veya iptal işlemlerin bitince 6 aylık faturadan kalan günlerinin tutarını bulup ona göre THH başvuru yap.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Furkan Aydın
Yanlışlıkla Türktelekom felan geçmeyin çoğunluğu devlete ait olduğu için thh kararını bile alamazsınız. Özel firmalara karşı bu kararları almak daha hızlı oluyor.

eneskaya6

80+ Silver
Affet türknet ayıp ettik yine geldik kapına
Ekran Resmi 2024-12-10 13.15.55.png

delile bunuda ekleyin daha rahat olur
cognet.png

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
lappelduvide
burnuma pis kokular geliyor kaçacaklarmış gibi hissediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şafak Yılmaz
arkadaşlar yardımcı olabilcek var mı thh den mi başvuracağım 310 küsür günüm var daha

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Furkan Görür
Yanlışlıkla Türktelekom felan geçmeyin çoğunluğu devlete ait olduğu için thh kararını bile alamazsınız. Özel firmalara karşı bu kararları almak daha hızlı oluyor.
çok yanlış bir bilgi. TT benden 6 ay boyunca fatura aldı, THH ile kuruşuna kadar aldım.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Furkan Aydın
çok yanlış bir bilgi. TT benden 6 ay boyunca fatura aldı, THH ile kuruşuna kadar aldım.
Alamazsın demedim uğraşırsın dedim. Yaşadığım şeyi söyledim sağdan soldan bulduğum bir bilgi değil. Ayrıca 1 ay boyunca beni mağdur etti ve thh sadece kullanılmayan sürenin faturadan düşülmesine karar verildi. Ben bir ayda internetten işimi yaparken asgari ücret üstü para kazanıyorken hiç bir iş yapamadım. Bunların hepsini belgeleriyle sundum ve karar 250 tl faturadan kullanılmayan sürenin düşmesi oldu. Yani adelet yerini bulmadı hem 1 ay boyunca internetsiz kaldım , turkcellden 50 gb 350 tllik 2 kere internet aldım üzerine müşteri kaybettim. Geri ödenmesi karar verilen tutar ne kadar dersin ? 200 TL. O yüzden saçma sapan gelip yanlış bilgi yazacağına sorunu sor ne yaşadın de.

Top Bottom