Unutturmayalım.ivit kınık
yarın unutulacak bir konu daha
Bende 35 alıyorum. Ama neden daha iyisi olmasın?Bizim binada turkcell superonline ın altyapısı var 24 mbs alıyorum gayet iyi (Türkiye icin )
Bende 50 alıyorum ama neden daha iyi olmasın?Unutturmayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende 35 alıyorum. Ama neden daha iyisi olmasın?
Bu bir de en iyi internet sıralamasında Romanya 3. sırada Singapuru düşünmek bile istemezsin.
Bana çok abartı gelmişti ama haklısınız. Kusura bakmayın.
Yayını izleyecem ama söylediği şey çok saçma. Bizim kasabaya daha yeni fiber geldi. Bu vakte kadar gelemiyordu çünkü belediye başkanı izin vermiyordu kazı yapmaya. Yeni başkan, vaadini gerçekleştirdi işte.Adam da tam tersini söylüyor. Belediye değil daha üstler izin vermiyor.
öpte başına koy onu bulamayanlar varFiber lüx değil mi hahayt 14 mbs internet alıyom 14
Metre başına 100 TL istiyorlarmış.Yayını izleyecem ama söylediği şey çok saçma. Bizim kasabaya daha yeni fiber geldi. Bu vakte kadar gelemiyordu çünkü belediye başkanı izin vermiyordu kazı yapmaya. Yeni başkan, vaadini gerçekleştirdi işte.
Yani, belediye izin verdikten ve firma yatırım yaptıktan sonra, kim ne diyebilir? Nasıl engel olacak? Erdoğan zaten, kotaların falan kaldırılmasını isteyen kişi. Telekom her şeyi tekelinde tutup ayak yapmaya çalışıyor. Ama belediye kazı için metre başına, her yıl 300-400₺ para isterse; firma da yatırım yapmaktan vazgeçer. Daha uygun fiyat biçmeliler.
Hocam gönül isterki bizde 900 mbs alalım ancak mevcut durum bu :F sesimizi duyurmaya calisacaz mecburenUnutturmayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende 35 alıyorum. Ama neden daha iyisi olmasın?