Her oyuncuyu satamazsın. Satılabilir ve satılamazlar var. Satılamaz oyuncuları hızlı sat ile 0 coine satabilirsin ama önermem. Bu oyuncuları takas etklinliklerinden takas edip daha iyi oyuncular alabilirsin.Arkadaşlar yardım edin FIFA 2023 Ultimate Team oynamaya başladım ilk defa ama oyuncuları transfer pazarında satamıyorum. Bunları ne yapacağım ben bir sürü adam oldu kulüp
Aga PS4 var ne onu anca rüyamda oynarımbos ver oynama fifa 24 çıktı
Hocam takas etkinlikleri belli zamanlarda geliyor değil mi her zaman takas yapamıyoruzHer oyuncuyu satamazsın. Satılabilir ve satılamazlar var. Satılamaz oyuncuları hızlı sat ile 0 coine satabilirsin ama önermem. Bu oyuncuları takas etklinliklerinden takas edip daha iyi oyuncular alabilirsin.
Güzel takaslar belli zamanlarda geliyor. Onun dışında standart takaslar da mevcut.Aga PS4 var ne onu anca rüyamda oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam takas etkinlikleri belli zamanlarda geliyor değil mi her zaman takas yapamıyoruz
Eyvallah kardeş deneyeceğimTakas zamanı dışında da sürekli aktif kadro kurma görevleri var. Örneğin 85+ 10X oyuncu paketi var oyuncuları verip daha değerli oyuncu çıkarmayı deneyebilirsin. Yada unutulmaz maçlar görevlerine bu oyuncuları vererek paket açabilirsin.
Tamamdır sağolasın adamsınGüzel takaslar belli zamanlarda geliyor. Onun dışında standart takaslar da mevcut.
Rica ederim .Eyvallah kardeş deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır sağolasın adamsın