10saat oynanıyor fifa.ea play varken bence alınmaz veya gamepass
Ea playde sadece 10 saatea play varken bence alınmaz veya gamepass
Hocam ben pes aldım ya fiyatı yüksek diye
oyun indirime girmişken bile pahalı ya
İyi güzel olmuş.Ea playde sadece 10 saat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben pes aldım ya fiyatı yüksek diye
Ama almasaydım fifa alırdım pes te lisans sorunu var.İyi güzel olmuş.
Ya ciddi ciddi saatlerini harcayacaksan fifa mantıklı. Lakin bende pes aldım. Çünkü haftada bir kafa dağıtmak için giriyorum sadece.Ama almasaydım fifa alırdım pes te lisans sorunu var.
Fifa 21 için ise alma. 10 saat oynayabilirsin sadece. Ama illa ki alacağım diyorsan Ea originden al. Fifa 20,19,18,17 falan var. Ama steamde bu söylediğim oyunlar yokEaplay ile buranın mantığı nedir? Ona göre steam üzerinden alacağım. Çoğunluk ea pkay üzerinden mi satın alıp oynuyor?
Hocam şimdiden 25 saat olduYa ciddi ciddi saatlerini harcayacaksan fifa mantıklı. Lakin bende pes aldım. Çünkü haftada bir kafa dağıtmak için giriyorum sadece.
Hoydaa. Neyse zevk alıyorsan sorun değil. Şahsen ben pes e o kadar süre katlanamazdım.Fifa 21 için ise alma. 10 saat oynayabilirsin sadece. Ama illa ki alacağım diyorsan Ea originden al. Fifa 20,19,18,17 falan var. Ama steamde bu söylediğim oyunlar yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şimdiden 30 saat oldu
Bendeki oyunlardan sıkıldım oynayacak başka bir şey kalmadı ondan dolayıHoydaa. Neyse zevk alıyorsan sorun değil. Şahsen ben pes e o kadar süre katlanamazdım.