Neler Yeni

Fifa 21 139 tl olmuş alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
Merhabalar az önce fifanın 10 mayısa kadar 137 TL'ye satılacağını gördüm steamde sizce almalı mıyım? (hayatımda neredeyse hiç oynamadım ama 65tl'ye pes 2021 almaktansa 139 tl'ye fifa alırım daha ama işte hiç oynamadım) (ha bir de denemek için fifa 19 deneyecem arkadaşın ps4ünde vardı benziyorlardır herhalde)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar az önce fifanın 10 mayısa kadar 137 TL'ye satılacağını gördüm steamde sizce almalı mıyım? (hayatımda neredeyse hiç oynamadım ama 65tl'ye pes 2021 almaktansa 139 TL'ye fifa alırım daha ama işte hiç oynamadım) (ha bir de denemek için fifa 19 deneyecem arkadaşın ps4ünde vardı benziyorlardır herhalde)
Bu arada pes alırımdan kastım hep pes oynardım pese daha hakimim yani

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ikisi de rezil oyunlar 22 neslini bekleyin.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zaten 2 saat deneyebilirsiniz beğenmezseniz iade edersiniz. Oyun genel olarak oyun motoru olan Frostbite yüzünden sinir krizi geçirebilirsiniz fakat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre
Pes bu arada 21 lira indirimde bence pes al. Fifaya okadar para verilmez

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Merhabalar az önce fifanın 10 mayısa kadar 137 TL'ye satılacağını gördüm steamde sizce almalı mıyım? (hayatımda neredeyse hiç oynamadım ama 65tl'ye pes 2021 almaktansa 139 TL'ye fifa alırım daha ama işte hiç oynamadım) (ha bir de denemek için fifa 19 deneyecem arkadaşın ps4ünde vardı benziyorlardır herhalde)

Knk ben aldım pes de aldım ama birini iade edeceğim büyük ihtimalle fifa daha iyi gibi duruyor çünkü pes 20 ve 21 aynı tek fark güncel kadrolar fifa da ise asıl gelişmeler 22 de gelecek ama bu fiyata bulmuşken al bence çünkü 22 en az 500-600 TL olacak ve çok fazla indirim olacağını sanmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gece 02:30'da konu açıyorsun ve insanların cevap vermesini bekliyorsun, vampir miyiz biz kardeşim uyumayalım ?
Hangi açıdan?
Son attığım mesajlara bi bakın konuma yazılması için ne yapmalıyım başka siteye mi yazayım

Knk ben aldım pes de aldım ama birini iade edeceğim büyük ihtimalle fifa daha iyi gibi duruyor çünkü pes 20 ve 21 aynı tek fark güncel kadrolar fifa da ise asıl gelişmeler 22 de gelecek ama bu fiyata bulmuşken al bence çünkü 22 en az 500-600 TL olacak ve çok fazla indirim olacağını sanmam
Fifa 22yi almam zaten büyük ihtimalle ya da pes 22yi bu senede de fifa mantıklı geliyor ama oynayabilir miyim ki hiç oynamadım

cemtastan2301

80+ Gold
Son attığım mesajlara bi bakın konuma yazılması için ne yapmalıyım başka siteye mi yazayım

Fifa 22yi almam zaten büyük ihtimalle ya da pes 22yi bu senede de fifa mantıklı geliyor ama oynayabilir miyim ki hiç oynamadım
İnsanlar sorununuzun/sorunuzun cevabını bilmiyorsa ne yapsın ?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,020
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Yükselt butonunu kullanabilirsin. Bir de insanlar anatomik olarak geceleri uyur, yani gece açtığın konulara daha az mesaj gelmesi normal.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Öncelikle Bi sakin ol Ve 2. OLarak Fifaya Okadar Para Verilmez Bende Pes Aldım Ve şuan 6 saatim var Hayatımda 1 kere Futbol İzlemiş İnsan değilim Ama Pesi Severek Oynuyorum Pes 21 Alınır

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

19 ile 21 bir değil. Pc ile ps4 deki oyunda bir değil. Güven bana.

Ama sadece 21 alınır mı o fiyata dersen, kesinlikle alınır. Hatta şu hdd düzenimi yaptıktan sonra bende alıp denemeyi planlıyorum. İnşallah çalışır.

Top Bottom