Kaan Güler
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Arkadaşlar merhaba. Ben hediye olarak bi arkadaşıma Xbox Wireless Controller aldım.
www.trendyol.com
Şu ürünün aynısı fakat bu gamepad sadece Fifa da kendi kendine aşağı yön tuşuna basıyormuşum gibi aşağıya atıyor menüde. Gamepadi kablo ile bilgisayara bağladığımda herhangi bir sorun yaşanmıyor. Ama bluetooth ile sorun yaşıyorum. Microsoft ve EA ile bu durumu görüştüm fakat ikisi de çözemedi. Kol başka oyunlarda hiçbir sorun çıkartmadan çalışıyor. Bu sorun hakkında bir çözüm fikri olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler iyi forumlar.
Microsoft Xbox Wireless Controller 9.Nesil - Siyah (Microsoft TR Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Microsoft Xbox Wireless Controller 9.Nesil - Siyah (Microsoft TR Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Şu ürünün aynısı fakat bu gamepad sadece Fifa da kendi kendine aşağı yön tuşuna basıyormuşum gibi aşağıya atıyor menüde. Gamepadi kablo ile bilgisayara bağladığımda herhangi bir sorun yaşanmıyor. Ama bluetooth ile sorun yaşıyorum. Microsoft ve EA ile bu durumu görüştüm fakat ikisi de çözemedi. Kol başka oyunlarda hiçbir sorun çıkartmadan çalışıyor. Bu sorun hakkında bir çözüm fikri olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler iyi forumlar.