Fifa 22 95₺ verilir mi?

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681
Şuan bu civarda fiyatı alınır mı sizce bu fiyata? Daha düşeceğini pek düşünmüyorum.

xbox gamepass alıp hem fifa 22 oynayabilirsin hemde farklı bir sürü oyun oynayabilirsin.

xbox gamepass alıp hem fifa 22 oynayabilirsin hemde farklı bir sürü oyun oynayabilirsin.
Hocam öyle çok fazla oyun oynamıyorum açıkçası tek oynadığım valorant var arada da fifa girerim diye düşünmüştüm

Hocam bu saatten sonra ultimate team oynanmaz kariyer ve arkadaşlarınız ile vs atıcaksanız alabilirsiniz. Ayrıca bende aldım 95 TL'ye yaz indiriminde ultimate team cidden oynanmaz çok iyi kadroları var elemanların ama dediğim gibi arkadaşlarınız ile çok sarar. Ben birde şeyi düşünerek aldım biz arkadaşımla neredeyse 2 haftada 1 Playstation Cafeye gidiyorduk 2 saatliğine kişi başı 20 veriyorduk onun yerine ucuzken alalım hergün oynarız dedik.

bu fiyata alınır bende aldım
Teşekkürler hocam :)

Hocam bu saatten sonra ultimate team oynanmaz kariyer ve arkadaşlarınız ile vs atıcaksanız alabilirsiniz. Ayrıca bende aldım 95 TL'ye yaz indiriminde ultimate team cidden oynanmaz çok iyi kadroları var elemanların ama dediğim gibi arkadaşlarınız ile çok sarar. Ben birde şeyi düşünerek aldım biz arkadaşımla neredeyse 2 haftada 1 Playstation Cafeye gidiyorduk 2 saatliğine kişi başı 20 veriyorduk onun yerine ucuzken alalım hergün oynarız dedik.
Arkadaşlarla oynamak için alacağız zaten 4 kişiyiz 4ümüzde alıp 2v2 falan yapmayı düşünüyoruz :D

Arkadaşlarla oynamak için alacağız zaten 4 kişiyiz 4ümüzde alıp 2v2 falan yapmayı düşünüyoruz :D
arkadaşlarınla gireceksen al gitsin beğenmezseniz 2 saati geçirmeden iade edersiniz

100 tl kimseyi vezir de fakir de etmez. Kütüphaneye eklenmesi için ideal tutarda bir oyun , şiddetle tavsiye ederim. =)

Alın , 1 ay sonra sıkar ama zaten 23 de eylül gibi çıkıyor, bi ara fifa 21 sahibi olanlar 22'yi indirimle almıştı. 23'ü indirimli almak için bile alınabilir.

Ayrıca yukarıda ki arkadaşın dediği gibi Fifa 23 de indirim verme şansı var.

Beni de ekleyin. Bende almıştım bir süre önce. Online girip duruyorum. 5. Kademeyi geçemiyorum.
VS atar dururuz :))

Geri