FİFA 22 GAMEPASS OLAYI

Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar fifa 22 gamepass de ücretsiz fakat indirebilmemiz için gamepassten ea indirmemiz gerekiyor ve ea de indirebilmek için ea üylik istiyor ne alaka gamepasste ücretsiz olan oyun ea playde üyelik istiyor aylık ve yıllık biri beni aydınlatabilir mi?

Arkadaşlar fifa 22 gamepass de ücretsiz fakat indirebilmemiz için gamepassten ea indirmemiz gerekiyor ve ea de indirebilmek için ea üylik istiyor ne alaka gamepasste ücretsiz olan oyun ea playde üyelik istiyor aylık ve yıllık biri beni aydınlatabilir mi?
Ea play zaten gamepass içerisinde var. Origin indirmen yeterli olmuyor mu. Gamepass ile ea hesabını bağlayınca sorun olmaması gerekiyor.

Steam'den al geç. Gamepass ile EA App'in uygulamaları çok ciddi sıkıntılı uğraşır durursun.

Hesabınızdan çıkış yapıp bir daha girin sorun çözülür (EA için)

Steam'den al geç. Gamepass ile EA App'in uygulamaları çok ciddi sıkıntılı uğraşır durursun.
Gamepass ten alınca ekstra çok oyun var. Gamepass daha iyi

hocam artık sıkıntı falan kalmadı. 30 liraya ea + birsürü oyun varken steamden 40'a almak saçmalık.

Gamepass ten alınca ekstra çok oyun var. Gamepass daha iyi
Ona şüphe yok. Tek sıkıntı Gamepass ve EA App'in masaüstü uygulamalarının berbat olması. İlk kez Gamepass kullanacaksa uğraşır durur, Steam'den almak bu yüzden mantıklı olabilir.

Gamepass hesabınla EA Play'e giriş yapıyorsun ve ordan indirip oynuyorsun.

Ona şüphe yok. Tek sıkıntı Gamepass ve EA App'in masaüstü uygulamalarının berbat olması. İlk kez Gamepass kullanacaksa uğraşır durur, Steam'den almak bu yüzden mantıklı olabilir.
O konuda haklısında bence uğraşmaya değer. Bu arada Steam sahibi Gamepass platformumuza gelmek isterse destekleriz demişti, inşallah olur

hocam artık sıkıntı falan kalmadı. 30 liraya ea + birsürü oyun varken steamden 40'a almak saçmalık.
Alakası yok, daha geçen Gamepass'ten oyun indirdim. Oyunu daha sonra silmeme rağmen hala SSD'de yer kaplıyor, silinmiyor.

Alakası yok, daha geçen Gamepass'ten oyun indirdim. Oyunu daha sonra silmeme rağmen hala SSD'de yer kaplıyor, silinmiyor.
Ben hiç öyle bir şey yaşamadım, onun dışında sorun bile yaşamadım diyebilirim. 2021 marttan beri gamepass kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,409
Üyeler
186,737
Son üye
muhammet0202
Geri