kanka görevleri yap para kas zaten 20 k civarına 90 üstü oyuncular var. Kullanmadığın adamları sat yada kadro kurma görevlerinde kullanKANKA BU KADROU NASIL KURUYORSUN BÖYLE BENDE YENİ BAŞLADIM FAKAT KADROM ÇOK KÖTÜ KARŞIMA HEP İYİLER GELİYOR
kiralık knk oVin dijk kontrat uzatılıp diasın yerine olabilir.
Farkındayım ama para yok zaten 1 ay önce başladım bu kadar olduOyun sonu kadrosu için berbat.
Bir ayda böyle bir kadro yaptım nasıl sizce ? İlk defa ultimate team oynuyorum bu arada tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Hocam cornet cok acılıyor talımatlara ragmen leao zayıf kalıyor ve orta sahanda defans yapacak adamın yok ona değişiklik yaparsan iyi olur dias ı degıstırebılırsın ve kımya sı dusuk bı cok oyuncu var onlara ayar cekebılırsın.Bir ayda böyle bir kadro yaptım nasıl sizce ? İlk defa ultimate team oynuyorum bu arada tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
hocam eger cok yenıysen takımında ıyı degılse squadbetals oynaya bılırsın genelde kademe dusurup oynanıyor haftada bır paketler geliyor ordan ıyı oyuncu cıkar takımna goreKANKA BU KADROU NASIL KURUYORSUN BÖYLE BENDE YENİ BAŞLADIM FAKAT KADROM ÇOK KÖTÜ KARŞIMA HEP İYİLER GELİYOR
kadro 1 aylık okumadın sanırımOyun sonu kadrosu için berbat.
Sende de okuduğunu anlama sorunu var galiba.kadro 1 aylık okumadın sanırım
aynen kanka sen git telefon konularına bak oyun işlerini baskalarına bırakSende de okuduğunu anlama sorunu var galiba.
bu senle ıkıncı karsılasmamız 3 olmasın bence ozamanda böyle küstahlık yapmıştın pp nden belli oluyor zatenSende de okuduğunu anlama sorunu var galiba.
Some 14 year old problemsbu senle ıkıncı karsılasmamız 3 olmasın bence ozamanda böyle küstahlık yapmıştın pp nden belli oluyor zaten
14 yasında degılım zaten daha fazla bos yapıp kendını rezıl etmeSome 14 year old problems