Valla bende bilmiyorum Ronaldo nasıl çıktıBen 3 senedir şu oyunu oynuyorum 1 kere toty cr7 çıkaramadım sende ki nasıl bir şanstır ki 1 haftada çıkarmışsın
Kadron şuan kötü ama normal oyuncular ucuz oyun sonu olduğu için haftasonu ligine katılıp kadronu toparlaman lazım ama cr7 ateş ediyor![]()
oyunu açtım bir sürü paket vardı birinden geldi ama hatırlamıyorum. Hatta baya bi kiralık oyuncu verdi Cotona Zidane falan vardı kiralıkhangi paketten çıkardın
Kadron kötü. Oyunun son demlerindeyiz artık. Dolayısıyla kadro güçlendirmekle uğraşmak yerine keyif almaya bak.Oyuna 1 hafta önce başladım kadro bu şekilde tavsiyeniz var mı ? Nasıl sizce kadro ?Alıntıyı görüntüle
bu kadro sıfırlanıcak mı nolacak ? Fifa 23 almıcam çünküKadron kötü. Oyunun son demlerindeyiz artık. Dolayısıyla kadro güçlendirmekle uğraşmak yerine keyif almaya bak.
kadro sıfırlanmıyor ama 22 oynayan kalmaz 23 çıkıncabu kadro sıfırlanıcak mı nolacak ? Fifa 23 almıcam çünkü
güncelleme almıcak ayrıyettenkadro sıfırlanmıyor ama 22 oynayan kalmaz 23 çıkınca
Kadro durur ama oyuncu konusunda ciddi bir azalma olur. Ayrıca günlük, sezonluk görevler ve SBC'ler gelmeyecek artık FIFA 23 nedeniyle.bu kadro sıfırlanıcak mı nolacak ? Fifa 23 almıcam çünkü
Oyun game pass de olacağı için devam eden olabilir ya benceKadro durur ama oyuncu konusunda ciddi bir azalma olur. Ayrıca günlük, sezonluk görevler ve SBC'ler gelmeyecek artık FIFA 23 nedeniyle.
Pek umutlanma o konuda. Sadece oyunun tadını çıkar, iyi eğlenceler.Oyun game pass de olacağı için devam eden olabilir ya bence