Al Online da birlikte oynarızfifa 22yi gamepassten oynuyorum ve gamepasste oynadığım tek oyun
steamdan 23ü alıp gamepassı iade etmek mantıklı mı
fifa 23 alınır mı sizce?
Yani Fifa için bu fiyatlar bedava. Daha oyunun 6 ay aktif kitlesi olacaktır. Eğer futbol oyunu seviyorsan rakipsiz. Ama ayda yılda bir oynuyorum dersen sana kalmış.fifa 22yi gamepassten oynuyorum ve gamepasste oynadığım tek oyun
steamdan 23ü alıp gamepassı iade etmek mantıklı mı
fifa 23 alınır mı sizce?
arada kariyer kasıyorum arada arklarla pro club falan giriyorumBence alınır. Online oynuyorsan özellikle alınır. Ea play’e gelmesini beklemek çok mantıklı değil. Fifa 22 geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam haziran sonuna doğru eklenmişti. Yaklaşık 3 ay kadar var daha. Fifa için iyi fiyat 210 TL. Ben ea play ve sadakat indirimiyle 730 TL gibi bir rakama almıştım. Biraz sana kalmış. Ben futbol seviyorum indirimi beklemeden alıyorum. Eğer Fut oynuyorsan alınır yok sadece offline kariyer gibi modları oynuyorsan ve 210 TL zorlayacaksa almasan da olur. Kararı senin vermen lazım
nays ile nası oluyor kanka bilmiyorum benAlınır nays ile 168tlye geliyormuş ben o şekilde aldım geri ödeme bekliyorum
sanırım bitmiş zamanınays ile nası oluyor kanka bilmiyorum ben
Bitmedi 30 nisana kadar devam ediyor nays uygulaması indirip üye oluyorsun kart tanımlanıyor o karta para yükleyip onunla direk Steam üzerinden fifayi alıyorsun.nays ile nası oluyor kanka bilmiyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım bitmiş zamanı
Sadece papara kartım var olur muAlınır nays ile 168tlye geliyormuş ben o şekilde aldım geri ödeme bekliyorum