nousfurkan
80+ Bronze
valorant oynamadım secure boot nedirrFifa 23'ü W11'de oynamak için Secure Boot açmak zorundasın. Valorant gibi yani.
1) fifa 23 gamepasste beleş oldu haberin olsun 2 ay oynar bırakırım diyosan 20 liraya oynarsınvalorant oynamadım secure boot nedirr
İade edip gamepass ile al bence 100 saatten sonra sıkıcı geliyorFIFA 23 aldım bugün indirdim hata alıyorum
İşlemi yaptım şimdi deneyeceğim teşekkürler1) fifa 23 gamepasste beleş oldu haberin olsun 2 ay oynar bırakırım diyosan 20 liraya oynarsın
2) boot menüsüne gir f2 veya del tuşuyla pc açılırken. arama kutucuğu varsa direk secure- secure boot diye arattır muhtemelen bulacaksın. onu enable yap. veya mesela benimkinde enable kısmı yoktu Uefi mod ve bi seçenek daha vardı ben uefiye aldım.
sonrasında rahatlıkla oynarsın.
işlemi doğru yaptıysan sarıyla işaretli yer açık olacak. ben ofiste olduğumdan ofis bilgisayarı burada kapalı şuan.
Alıntıyı görüntüle
Hocam hala kapalı gözüküyor biosta baktım açık yenden başlattım olmadı1) fifa 23 gamepasste beleş oldu haberin olsun 2 ay oynar bırakırım diyosan 20 liraya oynarsın
2) boot menüsüne gir f2 veya del tuşuyla pc açılırken. arama kutucuğu varsa direk secure- secure boot diye arattır muhtemelen bulacaksın. onu enable yap. veya mesela benimkinde enable kısmı yoktu Uefi mod ve bi seçenek daha vardı ben uefiye aldım.
sonrasında rahatlıkla oynarsın.
işlemi doğru yaptıysan sarıyla işaretli yer açık olacak. ben ofiste olduğumdan ofis bilgisayarı burada kapalı şuan.
Alıntıyı görüntüle
Valla hocam orayı kurcalıyacan artık o dediğim gibi sistem özelliklerinde açık olmazsa çalışmaz fifa.İşlemi yaptım şimdi deneyeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hala kapalı gözüküyor biosta baktım açık yenden başlattım olmadı
Anakart marka model nedir?İşlemi yaptım şimdi deneyeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hala kapalı gözüküyor biosta baktım açık yenden başlattım olmadı
Tekrar tekrar bakıyorum biosta açık pcyi açıyorum kapalı görünüyor neyse bakalımValla hocam orayı kurcalıyacan artık o dediğim gibi sistem özelliklerinde açık olmazsa çalışmaz fifa.