Evet yükledim fan ayarlarını filan yaptım ama hala aynı maalesef.Msi afterburner yüklümu??
Hocam Bendede rx 6660xt var 65 dereceyi geçmiyor ancak işlemci 80 derece civarına çıkıyor
Hocam 85 derece çok yüksek bir sıcaklık afterburner yüklemeden öncede sıcaklık bu kadar yüksekmiydi?Evet yükledim fan ayarlarını filan yaptım ama hala aynı maalesef.
Evet yüksekti ve monitör kapanıyordu. Ama sadece FİFA da meydana geliyor bu sorun anlamış değilim.Hocam 85 derece çok yüksek bir sıcaklık afterburner yüklemeden öncede sıcaklık bu kadar yüksekmiydi?
FİFA 23 ayarlarından saç ayarını kapat ayarları ultra ise yükseğe çek ve SSD de kurulu olsun oyun. bide FPS sabitlemen lazım FİFA 23 60 FPS animation bir oyun yani fazlası gereksiz.Evet yüksekti ve monitör kapanıyordu. Ama sadece FİFA da meydana geliyor bu sorun anlamış değilim.
Hocam izlediğim testlerde 65 dereceyi geçmiyor kartınız bu sıcaklık çok anormal msi afterburner den otomatik ayarı kapatmış olabilirsinizEvet yüksekti ve monitör kapanıyordu. Ama sadece FİFA da meydana geliyor bu sorun anlamış değilim.
Dediklerinizin hepsini yaptım hocam hatta düşüğe aldım. Ama bir türlü düşmüyor.FİFA 23 ayarlarından saç ayarını kapat ayarları ultra ise yükseğe çek ve SSD de kurulu olsun oyun. bide FPS sabitlemen lazım FİFA 23 60 FPS animation bir oyun yani fazlası gereksiz.
Oyundayken afterburnerden takip ediyorum fan %100 çalışıyor. Clock ayarlarıyla uğraşmadım pek bilgim yok çünkü. Başka ne gibi ayar yapabilirim acaba?Hocam izlediğim testlerde 65 dereceyi geçmiyor kartınız bu sıcaklık çok anormal msi afterburner den otomatik ayarı kapatmış olabilirsiniz
Kanka gariplik var %100 fan hızında 85 derece fotoğraf testi atman lazım burayaDediklerinizin hepsini yaptım hocam hatta düşüğe aldım. Ama bir türlü düşmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyundayken afterburnerden takip ediyorum fan %100 çalışıyor. Clock ayarlarıyla uğraşmadım pek bilgim yok çünkü. Başka ne gibi ayar yapabilirim acaba?
düzeldimiNe yaparsam yapayım hala aynı maalesef... Çözümü için yardımcı olur musunuz lütfen.