Neler Yeni

RTX 4070 Super oyunda 85 dereceyi görüyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,845
İsim
.
Sorunu erken fark etse sıkıntı olmazdı da işte garanti varsa kutulu faturalı yollasın bir kontrolke ardından bı degisimke hemen satıp üzerini tamamlayıp yeni başka ürünke misss
Aynen kral çok haklsın şimdi bunu satmaya çalışsa ölü fiyat vermedikçe kimse almaz alan da bilmiyordur aldıktan 2 gün sonra o da satar.

Sobaru33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Kaan
Sorunu erken fark etse sıkıntı olmazdı da işte garanti varsa kutulu faturalı yollasın bir kontrolke ardından bı degisimke hemen satıp üzerini tamamlayıp yeni başka ürünke misss
arkadaşlar kapaksız denedim gow da max 78°C gördü birde 5dk lık bi furmark testine sokup sonuçları buraya atacağım ona göre hepberaber bi karar veririz :)

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
arkadaşlar kapaksız denedim gow da max 78°C gördü birde 5dk lık bi furmark testine sokup sonuçları buraya atacağım ona göre hepberaber bi karar veririz :)
Tamam bak 7 derece fark etti gördün mü

Sobaru33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Kaan
Reis bu akvaryum kasaların ortak sorunu hava akışı ben komple kasa değiştirmeni tavsiye ederim.
Benim diğer kasada 6 tane fan vardı mesela 3 ön içeri çekiyordu 1 arka egzoz ve üst 2 tahliye ediyordu çok temiz ısınmıyordu fazla.
Ama bunlarda o yemiyor işte çünkü önü kapalı.

Bende Toroslardayım bu arada sen Sayapark ın oralardamısın yoksa 3. çevre yolu üzerinde falan mı ?
sahil tarafındayım ben reis viranşehir tarafında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam bak 7 derece fark etti gördün mü
normal olması gereken sıcaklık kaç peki evet fark ettim çok büyük farkı varmış

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Tahminim yeni bir ekran kartı her şeyi tazeyken 60 75 derece vermesi lazım tabi 60 minimum yüksek özellik gerektiren oyunlar 60 olmaz elbette 70 75 ideal bence
sahil tarafındayım ben reis viranşehir tarafında

normal olması gereken sıcaklık kaç peki evet fark ettim çok büyük farkı varmış

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,845
İsim
.
Aynen öyle ya marka kötü demiyorum ama daha bilindik uyguna yakalanırsa bence alınmalı
Reis bilindikle alakası yok asus un da 2 fanlı 4070s i var ama ısınmıyor işte ucuz yapacağız derken biryerden patlıyorlar bir şekilde

Sobaru33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Kaan
1000054331.jpg

Tahminim yeni bir ekran kartı her şeyi tazeyken 60 75 derece vermesi lazım tabi 60 minimum yüksek özellik gerektiren oyunlar 60 olmaz elbette 70 75 ideal bence
peki bu ekran kartı bu şekilde beni 2 sene götürür mü yani çok sorun yaşar mıyım ? veya 1 sene içerisinde direkt kasayı da değiştire bilirim.

yapmış olduğum stres testleri bu şekilde birisi 4dk lık stres testi diğeri direkt olarak benchmark testi.

Daha da ilerdesin anladım ama oralar mersinin en güzel semtleri bende şehir hastanesi otogar tarafındayım buralar pek güzel değil aslında
yani evet reis sizin oralar biraz daha dışarıda kalıyo buralar daha merkezi

Ekler

• IMG_20241008_193337.jpg
    IMG_20241008_193337.jpg
    4 MB · Hit: 10

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Bilind
Reis bilindikle alakası yok asus un da 2 fanlı 4070s i var ama ısınmıyor işte ucuz yapacağız derken biryerden patlıyorlar bir şekilde
ik marka dediğim asus MSI falan yani güzeller pazar liderleri olmaları da artısı ben kullandım Mayıs'ta aldım sistemi 4070 süper white edition Asus evo çift fan soğudum karttan sistemi sattım şuan yeni sistem çektim Sapphire Radeon rx 7900xtx pulse 24 GB 384 bit oda ısınıyor yükte ama mutluyum birde bana göre PC kısmında ekran kartının bana göre ömrü max 2 sene ben hiçbir ekran kartıma bakım yapmadım hep kullandım satıp yeni sistem çektim bana göre ölüyü diriltmek yada diriltmeye çalışmak gibi macun vb yenilemek 2 sene den sonra ama sonuçlar iyi oluyor oba lafım yok .

Alıntıyı görüntüle

peki bu ekran kartı bu şekilde beni 2 sene götürür mü yani çok sorun yaşar mıyım ? veya 1 sene içerisinde direkt kasayı da değiştire bilirim.

yapmış olduğum stres testleri bu şekilde birisi 4dk lık stres testi diğeri direkt olarak benchmark testi.

79 a 93 hmm

Alıntıyı görüntüle

Pardon 79 a 93 değil mi normal gibi duruyor

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
hazarcoban
Arkadaşlar merhaba, bugün kendime 2K bir monitör aldım ve GoW Ragnarok oyununa girdik oynarken GPU sıcaklık hatası verdi ve kontrol ettiğim zaman ekran kartımın 85°c ye çıktığını gördüm bu normal mi değil mi ne yapabilirim? Kasayı alalı 1 veya 1.5 ay oldu. Ekran kartı Palit RTX 4070 Super 12 GB işlemci Ryzen 5 7500F RAM de tek slot 16 GB. Oyunu her şey ultrada 1440p de oynuyorum ve çift monitör kullanıyorum. Kasa içerisinde 3 adet yanda 1 adet arkada fan bulunuyor.
Bende amd rx7900 gre var 4070 süperle aynı güçteler gow ragnarok 2k ultra ayarlarda fan hızı %45 sıcaklık 58 derece

Sobaru33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Kaan
normal mi diyorsunuz yani derecelere, garantiye yollamama gerek var mı yok mu ?

85 derecenin altı normaldir. Kasanın kapakları açık şekilde kullan. Tabii macun kuruyunca sıcaklık artacaktır. O zamana kadar idare edersin.
kasanın kapağının açık olması herhangi bir sorun yaratır mı ?

Top Bottom