Neler Yeni

Fifa 23 Oynarken Hiçbir Hata Vermeden Oyunun Kapanması

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Erkürekçi
Bütçe
5
Windows ta FİFA 23 oyununu oynarken oyun kendiliğinden kapanıyor ve sorunun kaynağının da olay görüntüleyici de şöyle yazıyor ''Dosya sistemi filtresi 'EAAntiCheat' (Sürüm 10.0, 2023-03-23T18:10:52.000000000Z) başarıyla kaldırıldı.'' oyun kapanmadan önce 1-2 saniyeliğine donuyor ve sonrasında da windows'a atıyor ve oyun her bu şekilde kapandığında da olay görüntüleyicide aynı yazdığım ibare çıkıyor. Sizlerden bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. EaAntiCheat silip yükledim fakat hala problemim devam etmekte. FilterManager devre dışı bıraksam çözüleceğini düşünüyorum fakat nasıl devre dışı bırakacağımı bilmiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekler

• 44.png
    44.png
    141.8 KB · Hit: 244

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
bro aynı sorun bende de vardı fps i 60 a sabitledim ve sorun bende çözüldü bi deneyebilirsin steam üzerinden değil ekran kartı programın üzerinden yap sabitlemeyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Erkürekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bro aynı sorun bende de vardı fps i 60 a sabitledim ve sorun bende çözüldü bi deneyebilirsin steam üzerinden değil ekran kartı programın üzerinden yap sabitlemeyi
Ama hocam şöyle söyleyeyim ekranım 144 hz benim eğer 60hz sabitlersem oyun kasabilir. Ayrıca eaanticheat siliyor muydu sende?

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
Ama hocam şöyle söyleyeyim ekranım 144 hz benim eğer 60hz sabitlersem oyun kasabilir. Ayrıca eaanticheat siliyor muydu sende?
usta benim ekranda 165 hz 60 sabit oynuyorum fifa eskiden oyundan atmadan önce bide oyun kendi kendine donuyor sonra hızlı çekim başlıyordu 60 sabitlediksden sonra bi sıkıntı olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Erkürekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usta benim ekranda 165 hz 60 sabit oynuyorum fifa eskiden oyundan atmadan önce bide oyun kendi kendine donuyor sonra hızlı çekim başlıyordu 60 sabitlediksden sonra bi sıkıntı olmadı
AMD ayarlarından sabitliyorum değil mi?

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
evet benide donmanın ardından oyundan atıyordubunu yapmamı bi arkadaşım söylemişti ve düzeldi denemekden zarar gelmez usta

Vlknkpn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
VOLKAN KOPAN
benimde sistem r5 5600x ekran kartı rtx3070ti oyun arada droplanıyor 1 macta 3 4 kere oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Erkürekçi
evet benide donmanın ardından oyundan atıyordubunu yapmamı bi arkadaşım söylemişti ve düzeldi denemekden zarar gelmez usta

Hocam bunu denedim 1 maç sağlıklı oynadım fakat başka oyunlar oynarken bunu 144'e sabitlemekte fayda var. Akşam Fut Champions 15 maç oynayacağım orada belli olur her şey. Teşekkür ediyorum sana da
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde sistem r5 5600x ekran kartı rtx3070ti oyun arada droplanıyor 1 macta 3 4 kere oluyor.
Normal hocam oyun sıkıntılı bu sene için

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
Hocam bunu denedim 1 maç sağlıklı oynadım fakat başka oyunlar oynarken bunu 144'e sabitlemekte fayda var. Akşam Fut Champions 15 maç oynayacağım orada belli olur her şey. Teşekkür ediyorum sana da

Normal hocam oyun sıkıntılı bu sene için
dostum oyuna özel fps kısıtlama verebiliyorsun

oyun performans ayarlarından sadece o oyununkini 60 a çek rica ederim yardımı olduysada

sistemle alakası yok kanka fifa bozuk sende 60 sabitleyebilirsin sadece o oyunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Erkürekçi

oyun performans ayarlarından sadece o oyununkini 60 a çek rica ederim yardımı olduysada

Sana rapor vereceğim ustam. Dediğin gibi yaptım her şeyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Erkürekçi

Yok hocam dediklerini yaptım ve sonuç aynı

Top Bottom