Neler Yeni

FIFA 23 RAİNBOW SİX SİEGE gibi oyunları en ucuza nerden alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bünyamin Yiğit
FIFA 23 VE RAİNBOW SİX SİEGE gibi oyunların kodlarını veya direk oyyunları hangi platformdan yada siteden ucuza alırım hesap istemiyorum online fifa oynanıyorsa rainbow oynamak isityorum çünkü

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,652
İsim
Fatih
Son düzenleme:

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,652
İsim
Fatih
Dur' yanlis linki atmisim Rainbow icin.

LethaX

80+ Bronze
FIFA 23 VE RAİNBOW SİX SİEGE gibi oyunların kodlarını veya direk oyyunları hangi platformdan yada siteden ucuza alırım hesap istemiyorum online fifa oynanıyorsa rainbow oynamak isityorum çünkü
Rainbow game pass te olması lazım. FIFA 23 de ilerleyen zamanlarda gelir diye düşünüyorum. Satın almak istiyorum dersen yok şuan.

Saintes Maries

80+ Bronze
kesinlikle gamepass almalısın gamepasste fifa 23 yok ancak 21 ve 22 vardı. bahsettiğin rainbow six siege ve daha fazlası aylık 45 liraydı sanırım.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,652
İsim
Fatih
https://www.ea.com/ea-play Join now diyip yillik plani secerek devam edin. Rainbow linkini de duzelttim forumda bug olmus sanirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bünyamin Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rainbow game pass te olması lazım. FIFA 23 de ilerleyen zamanlarda gelir diye düşünüyorum. Satın almak istiyorum dersen yok şuan.
hangi oyunlar var fıfa 22 de olur varsa aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.ea.com/ea-play Join now diyip yillik plani secerek devam edin. Rainbow linkini de duzelttim forumda bug olmus sanirim.
rainbow alınca benim kütüphanemde mi oluyor yoksa hesap mı veriyorlar hocam birde attınız linke tıklayıp gidince fiyatlar yazmıyor

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,652
İsim
Fatih
hangi oyunlar var fıfa 22 de olur varsa aslında

rainbow alınca benim kütüphanemde mi oluyor yoksa hesap mı veriyorlar hocam birde attınız linke tıklayıp gidince fiyatlar yazmıyor
EA linkinden bahsediyorsaniz join now diyip yanda acilan ekrandan secerek ilerlemelisiniz. Gamepass'te bir suru oyun var aylik 30TL FIFA 22 ve R6 da dahil olmasi lazim ama R6 dan emin degilim. Rainbow alinca sizin kutuphanenizde olacak size direkt Ubisoft kodu gelecek onu etkinlestireceksiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bünyamin Yiğit
kesinlikle gamepass almalısın gamepasste fifa 23 yok ancak 21 ve 22 vardı. bahsettiğin rainbow six siege ve daha fazlası aylık 45 liraydı sanırım.
aylık 45 çok depil mi yıllıaga vurunca ea play 250 ye geliyorsa gayet iyi ona göre

EA linkinden bahsediyorsaniz join now diyip yanda acilan ekrandan secerek ilerlemelisiniz. Gamepass'te bir suru oyun var aylik 30TL FIFA 22 ve R6 da dahil olmasi lazim ama R6 dan emin degilim. Rainbow alinca sizin kutuphanenizde olacak size direkt Ubisoft kodu gelecek onu etkinlestireceksiniz.
sizce hangisini almam daha mantıklı ea mı gamepass mı

Saintes Maries

80+ Bronze
aylık 45 çok depil mi yıllıaga vurunca ea play 250 ye geliyorsa gayet iyi ona göre
ea playde sadece ea oyunlarını oynayabilirsin. yani rainbow six siege ve diğer onlarca oyunu oynayamazsın. şimdi baktım da aylık 29 liraymış. 45 lira olan ulimate olan. sana gamepass pc oyun kütüphanesini attım ordan tüm oyunlara bakabilirsin sayfanın aşağısından sayfayı ilertebiliyorsun. ve konsol oyunları seçili olacak o sayfada oradan bilgisayar oyunlarını seçmen lazım görebilmen için.

Top Bottom