Neler Yeni

Fifa 23 sorun yardım

sanders

80+ Bronze
FIFA 23 antrenman giriyorum ve siyah gözüküyor fifa ilk defa oynuyorum çok tuhaf geliyor pes oyun ayarlarını nasıl yaparım

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
bende ilk girdiğimde öyleydi 2. girişimde düzeldi oyunu kapat aç dene tekrar.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ben de oyunda yeni olduğum için çok bir bilgim yok ama kumanda ayarlarından tuş atamaları ile az çok ayarlayabilirsin.

sanders

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam'a press yapamıyorum peste kare basınca ikili markaj yapıyor bundan nasıl çözemedim sprint halin'de x basıyorum baskı için boşa tekme atıyor

hcaglar

80+
adam'a press yapamıyorum peste kare basınca ikili markaj yapıyor bundan nasıl çözemedim sprint halin'de x basıyorum baskı için boşa tekme atıyor
Offline maçlarda ayarlar-kontrolleri özelleştir kısmından taktiksel savunma olan ayarı eski savunma olarak değiştirirsen X tuşuyla pres yapar ama eski savunma sistemi online maçlarda ve Fut’un bazı oyun modlarında geçerli değil, mecburen taktiksel savunmada oynaman gerekiyor. Başta alışmak zor olsa da alıştıktan sonra çok basit gelir. Savunmada ikinci oyuncuyu çağırmak için savunma yaparken plase tuşuna basılı tutman gerek. Pesten fifaya geçiş biraz zor oluyor ama alışırsın. Yotube’da bir sürü video var izleyerek öğrenebilirsin.

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
X tuşu ile press yaparken ikinci oyuncuyla baskı için R2 tuşuna basılı tutman gerekiyor
fakat savunma yaparken daha çok L2 basılı tutup rakibi karşılaman ve zamanlamanı ayarlayıp hangi tuşla müdahale ediyorsan müdahale yapman gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,720
Üyeler
166,073
Son üye
Kushpot
Top Bottom