Değiştiremezsin çoğu oyunda direkt Dualsense desteği olmadığı için çevirici mantığıyla çalışıyor kol. XBOX koluymuş gibi tanıyor bilgisayar yani.Sadece destekli oyunlarda Dualsense olarak görünür. Örnek : Marvels Spiderman , F1 22 , God of War vb.pc den fifa 23 oynuyorum dualsense kullanıyorum ama oyunda kol xbox kolu olarak gözüküyor nasıl düzeltebilirim
kanka değiştiremiyorsun benimde öyle gözüküyor
değiştirdim arkadaslar steamdenDeğiştiremezsin çoğu oyunda direkt Dualsense desteği olmadığı için çevirici mantığıyla çalışıyor kol. XBOX koluymuş gibi tanıyor bilgisayar yani.Sadece destekli oyunlarda Dualsense olarak görünür. Örnek : Marvels Spiderman , F1 22 , God of War vb.
Evet ben yazacaktım değişiyor. Kablosuz kullanacaksanız DS4Windows kullanmanız lazım, o durumda değişmesi sıkıntı benim için oldu. Kablosuzda da değiştirdiniz mi?değiştirdim arkadaslar steamden
apejdnohjndoıkhgkjkodkm
Nasıl değiştirdin kanka ds4 windows kullanıyorum ben kablosuz olarak kullanıyorum ps4 kolumu tuşlar xbox kolu gibideğiştirdim arkadaslar steamden
apejdnohjndoıkhgkjkodkm
hocam yeni konu açmak istemedim ben ea den aldım o konu hakkında bilginiz var mıdeğiştirdim arkadaslar steamden
apejdnohjndoıkhgkjkodkm