Neler Yeni

Yardım Fifa 23 Xbox kolunu görmüyor?

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Oyunu gamepass üzerinden indirdim orijinal xbox one gamepadim var ancak kolu görmüyor yardımcı olabilecek var mı?
Kolun bağlantısını kesip denedim, kapatıp açıp denedim, bilgisayarı yeniden başlatıp denedim, fifayı steame steam dışı oyun ekleyip çalıştırdım, ea appi steam dışı oyun ekleyip çalıştırdım ancak hiçbiri işe yaramadı orijinal xbox gamepadim varken nasıl böyle saçma bir durumla karşı karşıya kalabiliyorum anlamadım kafayı yicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde x360ce tarzı programlarla uğraşmak istememiştim ama son çare olarak bari deneyim dedim ama kolumu orda da görmedi ve fifanın kolumu görmemesiyle aynı neden olabileceğini düşündüm bu sorunu çözmeme yardım edebilir misiniz. Kolumu bluethoot ile bağlıyorum ve ekte de gözüktüğü gibi Bluethoot XINPUT uyumlu giriş cihazı olarak gözüküyor gamepad

Ekler

• Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    14.4 KB · Hit: 55
Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Microsoft mağazadan Xbox donatıları uygulamasını indirip kolu güncelledin mi?

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen yazmadan önce denememiştim dostum. Sen yazdıktan sonra denedim, güncelleştirdim ancak hâlâ aynı durum yine de teşekkürler

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Eray Yılmaz
Sen yazmadan önce denememiştim dostum. Sen yazdıktan sonra denedim, güncelleştirdim ancak hâlâ aynı durum yine de teşekkürler
görmesi lazım yani ayarlarından ince ayar vb var mı acaba bazı oyunlarda kendisini ayarlarda. klavye yerine seçtirebiliyor manuel olarak onun dışında diğer oyunlarda görüyor değil mi birde kablo ile deneyin.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
görmesi lazım yani ayarlarından ince ayar vb var mı acaba bazı oyunlarda kendisini ayarlarda. klavye yerine seçtirebiliyor manuel olarak onun dışında diğer oyunlarda görüyor değil mi birde kablo ile deneyin.
Valla ben de anlamadım ki dostum başka hiçbir oyunda sıkıntı yok fifa 21 vardı daha önce onda da sıkıntı olmamıştı ama nedense fifa 23te kolu görmüyor. Fifa'ya girerken herhangi bir tuşa bas (bu varsayılan cihaz olacak) diyor ve oyuna klavye ile giriş yaparsan ayarlarda sadece klavye gözüküyor kola geçmene izin vermiyor klavye ile girdiğinde o yüzden oyuna kol ile girmek lazım ama kolu görmüyor işte kablolu kablosuz denedim ancak iki türlü de çalışmadı. Son çare silip tekrar yükleyeceğim umarım olur.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Eray Yılmaz
Valla ben de anlamadım ki dostum başka hiçbir oyunda sıkıntı yok fifa 21 vardı daha önce onda da sıkıntı olmamıştı ama nedense fifa 23te kolu görmüyor. Fifa'ya girerken herhangi bir tuşa bas (bu varsayılan cihaz olacak) diyor ve oyuna klavye ile giriş yaparsan ayarlarda sadece klavye gözüküyor kola geçmene izin vermiyor klavye ile girdiğinde o yüzden oyuna kol ile girmek lazım ama kolu görmüyor işte kablolu kablosuz denedim ancak iki türlü de çalışmadı. Son çare silip tekrar yükleyeceğim umarım olur.
sorunlu bir oyun dostum zaten açılışta bile çok saçma sorunlar yaşayanlar var.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
sorunlu bir oyun dostum zaten açılışta bile çok saçma sorunlar yaşayanlar var.
Aynen ingilizce kaynaklardan da biraz araştırdım benim gibi benzer bir sorun yaşayan var mı diye tam benim gibi bir sorun bulamadım ama bazı insanlarda online oynarken kolları çalışmıyormuş yapay zekaya karşı oynarken çalışıyormuş mesela değişik değişik işler. Neyse teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar bir ekleme daha yapmak istiyorum. Battlefield 2042 de indirmiştim denemek için ancak kol onda da çalışmadı cidden çok ilginç. Sorun EA Playde sanırım EA Play oyunları hariç diğer hiçbir oyunda sıkıntı yaşamamıştım. Allahsız EA

Son düzenleme:
Top Bottom