Neler Yeni

Yardım FİFA 23'te Nasıl Hızlı Para Kazanılır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
şöyle bir kıytırık kadro var para kasmak çok zaman alıyor bir maçtan en fazla 500 coin kazanıyorum günlük 50 maç oynasam anca 25k coın kazanabiliyorum osıhdjflksjnmdgfksdg
nasıl hızlı para kasabilirim
resim_2023-02-25_181404115-min.png
:)

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Son 2 senedir oynamıyorum ama ben kadro kurma görevlerini tamamlayıp oradan çıkan paketler ile para kasıyordum. Ayrıca hala varmı bilmiyorum ama yan hesap açarak oradan kadro kurma görevlerini tamamlayıp ana hesaba parayı aktarıyordum. Görev bitince kulubü sıfırlayarak toplamda 10 kere böyle yapabiliyordun. Haftalık kadro kurma görevlerine gelecek maçları tahmin ederek o oyuncuları toplayıp görev gelince daha pahalıya satabilirsin. Yada görev günlerinde oyuncuları düşük fiyattan snipe yaparak toplayıp satabilirsin. Futbin sitesindeki uygulama sayesinde kulubünde ki gereksiz gümüş bronz oyunların değerini görüp yükselenleri satabilirsin. Ek olarakta genelde oyun başında oluyordu ama pozisyon değişim kartlarını toplayıp satabiliyordun. Ben cdm-cm yada cm-cdm topluyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son 2 senedir oynamıyorum ama ben kadro kurma görevlerini tamamlayıp oradan çıkan paketler ile para kasıyordum. Ayrıca hala varmı bilmiyorum ama yan hesap açarak oradan kadro kurma görevlerini tamamlayıp ana hesaba parayı aktarıyordum. Görev bitince kulubü sıfırlayarak toplamda 10 kere böyle yapabiliyordun. Haftalık kadro kurma görevlerine gelecek maçları tahmin ederek o oyuncuları toplayıp görev gelince daha pahalıya satabilirsin. Yada görev günlerinde oyuncuları düşük fiyattan snipe yaparak toplayıp satabilirsin. Futbin sitesindeki uygulama sayesinde kulubünde ki gereksiz gümüş bronz oyunların değerini görüp yükselenleri satabilirsin. Ek olarakta genelde oyun başında oluyordu ama pozisyon değişim kartlarını toplayıp satabiliyordun. Ben cdm-cm yada cm-cdm topluyordum
gamepad alışkanlığım olmadığı için fifa aldım elim alışsın diye bağımlısı oldum maçlarda sinir krizi geçirmemde cabası oyundaki momentum saçmalığı çıldırtıyor şlksdmfsdgfgsdfgsdg

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
gamepad alışkanlığım olmadığı için fifa aldım elim alışsın diye bağımlısı oldum maçlarda sinir krizi geçirmemde cabası oyundaki momentum saçmalığı çıldırtıyor şlksdmfsdgfgsdfgsdg
Hocam ultimate gerçekten hastalık yapıyor. Üzerimden t shirt yırttım kolu dizime kaç kere vurdum. Sonunda ps4 satıp pc topladım :D En iyisi online sezonlar oynamak. Başta dişe göre rakip veriyor sonra yükseliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
altın kartlar sende olduğu için momentumun sende olması yüksek
Hocam ultimate gerçekten hastalık yapıyor. Üzerimden t shirt yırttım kolu dizime kaç kere vurdum. Sonunda ps4 satıp pc topladım :D En iyisi online sezonlar oynamak. Başta dişe göre rakip veriyor sonra yükseliyor.
vallahi hiçte öyle değil bazen 3-4 maç üst üste oluyor. toplasan 60-70 saat fifa geçmişim var. bu beni pro bir oyuncu yapmaz ama kötüde oynamıyorum,bunun farkındayım. kalecimi açıp %100 pozisyonu kurtarıyorum kaleciden seken top rakip oyuncunun tam ayağına gidiyor. top direkten dönüyor dışarı çıkmasını bekliyorum ön taraftaki direğe çarpan top arka direkteki rakibe gidiyor ve boş kaleye sallıyor topu. eğer 1-0 yapıyorsan maçın başında 2-0 olma ihitmalide çok yüksek momentum saçmalığı var acayip bir hype veriyor oyunculara bu olay banada oluyor. ve çok sinir olduğum en kritik anlarda oyunculara sanki birşeyler oluyor asla doğru yere pas atamıyorlar. mesela vardy'e atacağım top elengaya gidiyor. ortayı mahrezle sağ kanattan forvete atmaya çalışıyorum top sol kanata elengaya gidiyor. çok iyi oynadığım söylemez, ama çokta kötü değilim şu anda division 5 klasmanındayım ama oyun kimin kazanmasını istiyorsa %90 ihtimalle o kazanıyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,544
Üyeler
166,949
Son üye
Gimli
Top Bottom