cidden öyle valla ilk aldığımda anticheat hatası şimdi bu kafa dağıtayım diye gireyim dedim daha da sinirlendimVerdiğimiz parayla rezil oluyoruz. Lanet olsun gerçekten şu oyuna verdiğim paraya.
gerçekten büyük hayal kırıklığı çözüm buldunuz mu pekiDünya paraya oyun yapıyorlar, oyunu açamıyorsun. Dün yarım saat uğraştım açacağım diye
Anti Cheat sorunu var bende, söylediğin hatayı hatırlamıyorum.gerçekten büyük hayal kırıklığı çözüm buldunuz mu peki
EA Play i kapatıp açınca düzeliyor.o kadar para verdiğimiz oyunda bu kadar hata alıp uğraşmak gerçekten can sıkıcı çoğu kişide olan şu hatanın bi çözümü yok mu?
hata:fifa 23 your game failed to launch hatası
Fifa, 23 ile birlikte cross platform. Konsolda da oynasan pcdeki adam karşına gelebiliyor.Fifa yı konsolda oynacan pc de sorun hile var
GÖREV YÖNETİCİSİNDEN KAPATTIM OLMADIEA Play i kapatıp açınca düzeliyor.
Fifa, 23 ile birlikte cross platform. Konsolda da oynasan pcdeki adam karşına gelebiliyor.
olmadıFifa 23 dosya konumuna gir daha sonrasında ınstaller yazan klasörü aç ordan eaanti cheat yazan klasörü aç ınstaller.exe'yi yönetici olarak çalıştır fifa 23'ü seç uptade de uptade olunca kapat gir fifa 23'e açılacak.
fifa 23ü yönetici başlattınız mıolmadı