Neler Yeni

Yardım Fifa Online 4 FPS drop

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar sistemim imzamda bu sistemle böyle fps dropları çok saçma geldi bana diğer oyunlarda böyle bir sorun yokken fifa çok kasıyor. Afterburnerda en az 80 FPS oluyor yüksek ayarlarda fakat oyun içi 30 fps oynuyor gibiyim ara sıra sabit 120 fps oluyor sonra yine aynı şekilde. Sorunu çözmek için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.

majorw0w

80+ Silver
Arkadaşlar sistemim imzamda bu sistemle böyle fps dropları çok saçma geldi bana diğer oyunlarda böyle bir sorun yokken fifa çok kasıyor. Afterburnerda en az 80 FPS oluyor yüksek ayarlarda fakat oyun içi 30 fps oynuyor gibiyim ara sıra sabit 120 fps oluyor sonra yine aynı şekilde. Sorunu çözmek için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
FIFA settings de 1 ayar vardı sayıyı 0
ya da 1 yapıyordun. Sonra FPS 60 sabitle oyunda bakalım düzelecek mi Bu 0 ya da 1 sayısını googlede yaz çıkar. FIFA bu aralar bende de drop yapıyor

majorw0w

80+ Silver
düzeldi mi hocam ?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha deneme fırsatım olmadı hocam ama en kısa sürede bilgilendiririm ayrıca teşekkürler.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğiniz tam olarak nasıl bir şey?

Top Bottom