Böyle bir sorunu başka hiç bir yerde görmedim bana mı denk geldi yani oyun dosyalarını falan doğruladım eksik yok böylede çok çirkin bir görüntü oluşuyor nasıl çözeceğimide bilmiyorumBu oyunda tam oturamamış bazı konular var. Sanki paragöz ea; bu sene optimizasyon konusunda batırdık seneye düzeltiriz şimdilik 300 TL altına satalım ordan parayı vururuz moduna girmiş gibi. Zira ben bu oyunun epic de ek indirimlerle 200 TL'ye inmesine çok şaşırdım. Fifa serisini saatlerce oynayan ben bile 2 saat dolmadan iade ettim. Arka plan sorunu şaşırtmadı.
Bende ilk kez gördüm böyle bir sorunu. Baştan aşağı sorunlu bir oyun anlaşılan. İade edebilirsin veya guncellemeyle duzelir diye ummayi.Böyle bir sorunu başka hiç bir yerde görmedim bana mı denk geldi yani oyun dosyalarını falan doğruladım eksik yok böylede çok çirkin bir görüntü oluşuyor nasıl çözeceğimide bilmiyorum
40 dk oynadım oynamakta istiyorumda lakin böyle arka plan siyah olucaksa düzelmeyecekse iade etmeyi düşünüyorum böyle oynanmaz çünküBende ilk kez gördüm böyle bir sorunu. Baştan aşağı sorunlu bir oyun anlaşılan. İade edebilirsin veya guncellemeyle duzelir diye ummayi.