Neler Yeni

Fikir yardımı lazım Kul Hakkı mı yedim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer
iyi akşamlar ben bir kaç gün önce sahibinden üzerinden ekran kartı aldım adam bana uygun fiyata verdi baya güzel bi arkadaş ben dedim sizden para kesmicek 1850 tl hesabınıza yatıcam param güvende ile ama artık satıcıdan komisyon alıyormuş bende yeni öğrendim adamdan 60 70 tl komisyon kesmiş adam zaten uyguna verdi ekstradan komisyon kesildi aklıma takıldı çok hassas olmamak lazım bu tarz şeylerde fakat size danışmayı düşündüm adamdan iban isteyip 50 60 atsam bu durumu söylesem uygun olurmu hak yemek olmasın çünkü ne diyorsunuz?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
50 60 tl sizi eğer çalışıyorsanız yıkmaz. Ama karşınızdakini mutlu edersiniz belki dostluğa yol açar hayat bu ne olacağı bilinmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öğrenciyim hocam arkadaşta üniversite öğrencisi beni yıkmaz burdaki mesele hak yememek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamın parasını at belki fark etmez bile ama için rahat etsin
önce yazıcam adama iban isticem

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
iyi akşamlar ben bir kaç gün önce sahibinden üzerinden ekran kartı aldım adam bana uygun fiyata verdi baya güzel bi arkadaş ben dedim sizden para kesmicek 1850 tl hesabınıza yatıcam param güvende ile ama artık satıcıdan komisyon alıyormuş bende yeni öğrendim adamdan 60 70 tl komisyon kesmiş adam zaten uyguna verdi ekstradan komisyon kesildi aklıma takıldı çok hassas olmamak lazım bu tarz şeylerde fakat size danışmayı düşündüm adamdan iban isteyip 50 60 atsam bu durumu söylesem uygun olurmu hak yemek olmasın çünkü ne diyorsunuz?
Satıcıya sorun, Bir sorun olmadığını belirtirse olmaz, içi rahat etmezse 70 TL'ye Kahve bile zar zor bulunuyor atın gitsin daha iyi olur

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Selim
Komisyonu yolla bir şey olmaz

Top Bottom