Neler Yeni

Film & Dizi izlemek için tablet önerilerini bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Selam Dostlar,

Başlıktan da okuduğunuz gibi film ve dizi izlemek için ve bazı işlerimi halletmek için bir tablet almayı düşünüyorum. 10K'ya kadar bir bütçem var önerilerinizi bekliyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Honor pad x9 film için biçilmiş kaftan diyebilirim 5 tane hoparlörü var Dolby havası veriyor ekranı 2k ve cam gibi gösteriyor ekranı 120hz ve işlemcisi gayet hızlı güzel aktif olarak kullanıyorum 5/6 bin TL civarında güncel fiyatı

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honor pas x9 film için biçilmiş kaftan diyebilirim 5 tane hoparlörü var Dolby havası veriyor ekranı 2k ve cam gibi gösteriyor ekranı 120hz ve işlemcisi gayet hızlı güzel aktif olarak kullanıyorum 5/6 bin TL civarında güncel fiyatı
Kral Firma gelse böyle kendi ürününü tanıtamazdı. Eline sağlık. 120hz olması çok iyimiş ve uygunmuş üstelik. Bakacağım teşekkürler..

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kral Firma gelse böyle kendi ürününü tanıtamazdı. Eline sağlık. 120hz olması çok iyimiş ve uygunmuş üstelik. Bakacağım teşekkürler..
Rica ederim kardeşim bu arada şarjı da uzun gidiyor bende film video vs izliyorum sıkıntı yaşamadım şuana kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,506
Üyeler
161,071
Son üye
halilkarag
Top Bottom