Yardım Film sitesi açacağım fikirlerinize ihtiyacım var

FareV

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ilk kez dizi/film sitesi açacağım bu yüzden fazla bilgiye sahip değilim
1- Dizi/Film Sitesi açmak için herhangi bir resmi evrak almamıza gerek yok diye biliyorum.
2- Dizi/Film içeriklerini siteye eklerken hosting de yer mi kaplıyor yoksa script olduğundan dolayı ssd de yer kaplamıyor mu ?
3- Bu siteden kazanç nasıl elde edebilirim ?
4- Hosting'i Hostinger üzerinden Premium Web Hosting almayı düşünüyorum yeterli olur mu ?

Benim şu an aklıma başka bir şey gelmiyor sizin eklemek istediğiniz bir şey var ise lütfen yazın.
Şimdiden herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
hocam bu sitenin amacı insanlara kaçak film/dizi izletmekmi

Kazanç için reklam koyman gerekiyor, Ayrıca diyelimki 5000 adet film ve dizi sezonları yükleyeceksin. Sanırım TürkNet gigafiberin falan var. ayrıca bu yüklenen dosyaların boyutları nelerdir tam bilmiyorum ama o kadar filmi siteye yüklemeden önce depolaman gerekiyor.

Kazanç için reklam koyman gerekiyor, Ayrıca diyelimki 5000 adet film ve dizi sezonları yükleyeceksin. Sanırım TürkNet gigafiberin falan var. ayrıca bu yüklenen dosyaların boyutları nelerdir tam bilmiyorum ama o kadar filmi siteye yüklemeden önce depolaman gerekiyor.
Evet internetim iyi o konuda sıkıntı yok depolama ise bazıları script kullanırsan depolamaya gerek kalmıyor diye bir şey demişti sanırım bot gibi bir şey varmış.

Makara yardımı istemedim teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun için siteler ile anlaşma mı yapmam lazım yoksa hazır linkeri var onları mı ekliyoruz?
anlasma yapman lazim ustelik enaz 3tb falan alan lazim oda en az

Evet internetim iyi o konuda sıkıntı yok depolama ise bazıları script kullanırsan depolamaya gerek kalmıyor diye bir şey demişti sanırım bot gibi bir şey varmış.
online depolama alirsin o bisey degil ama genede depolamani yuksek tut sen

Bidliğim kadarıyla TR film siteleri yeni çıkan dublajlıları bir topluluktan kopyalıyorlar, hangi topluluk olduğunu ve nerlerde paylaşım yaptıklarını takip etmelisin.

anlasma yapman lazim ustelik enaz 3tb falan alan lazim oda en az

online depolama alirsin o bisey degil ama genede depolamani yuksek tut sen
Depolama halledilecek şey ondan yana sıkıntı yok, verdiğin tavsiye için teşekkür ederim

Bidliğim kadarıyla TR film siteleri yeni çıkan dublajlıları bir topluluktan kopyalıyorlar, hangi topluluk olduğunu ve nerlerde paylaşım yaptıklarını takip etmelisin.
Evet bir bot kullanıyorlarmış o botun sahibine mail gönderdim onlardan cevap bekliyorum.

Hocam film ve dizileri hostunda barındırma dava olayı olursa başın yanabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri