Neler Yeni

Filtre kahve Makinesi önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Furkan Küçük
Merhaba arkadaşlar.filtre kahve seven biriyim.frenchpress ile demliyorum.artik zor gelmeye başladı.evde sadece ben içiyorum o yüzden makineyi de sadece ben kullanicam.cok pahalı olmayan,işimi görecek,kendi yıkanabilir filtresi olan bir makine arıyorum önerilerinizi bekliyorum

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Bütçeniz nedir acaba? Eğer çok düşükse kötü bir makine yerine iyi bir çelik filtre almanızı tavsiye edebilirim. Yıkanabilir filtresi olan makineler kahveyi çamur gibi yapıyor, aynı french presste olduğu gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Furkan Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz nedir acaba? Eğer çok düşükse kötü bir makine yerine iyi bir çelik filtre almanızı tavsiye edebilirim. Yıkanabilir filtresi olan makineler kahveyi çamur gibi yapıyor, aynı french presste olduğu gibi.
Bütçem max 300 TL

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Bütçem max 300 TL
Benim evimde bu üründen var. Trendyol’da denk geldi ama belki daha ucuza başka yerde de vardır. Tam 300 TL. Mutlu mutlu kullanıyorum. Kendi filtresi yok ama. Bana kalırsa olmaması daha iyi. Kağıt filtre konularak yapılan kahve her zaman daha güzel oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Furkan Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim evimde bu üründen var. Trendyol’da denk geldi ama belki daha ucuza başka yerde de vardır. Tam 300 TL. Mutlu mutlu kullanıyorum. Kendi filtresi yok ama. Bana kalırsa olmaması daha iyi. Kağıt filtre konularak yapılan kahve her zaman daha güzel oluyor.

Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,345
Üyeler
164,296
Son üye
Roxalan
Top Bottom