tekino
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 498
- İsim
- Tekin Ayber
Beyler biraz para biriktirebildim, küçük bir site açayım diyorum, bunun için hosting hizmeti veren bir firma önerisi istiyorum. Yıllık ve TL olarak ücreti olmalı ve çok ucuz olmalı çünkü ilk kez böyle bir iş yapacağım
Sadece ekonomi ve finans üzerine olmasını istiyorum, kendi fikir ve projelerimi aktarabileceğim ama aynı zamanda da siteye uğrayanların alta yorum ve mesajlarını da bırakabileceği bir sistem de tavsiye edebilirsiniz. Zaten neredeyse tüm ticari site betiklerinde ziyaretçiler mesaj bırakabiliyorlar, böyle bir script var mı? Ücretsiz ve ücretli olabilir ama aşırı pahalı da olmasın.
Neler önerirsiniz? Ayrıca böyle örnek siteler varsa bildiğiniz, bağlantılarını paylaşabilir misiniz?
Sadece ekonomi ve finans üzerine olmasını istiyorum, kendi fikir ve projelerimi aktarabileceğim ama aynı zamanda da siteye uğrayanların alta yorum ve mesajlarını da bırakabileceği bir sistem de tavsiye edebilirsiniz. Zaten neredeyse tüm ticari site betiklerinde ziyaretçiler mesaj bırakabiliyorlar, böyle bir script var mı? Ücretsiz ve ücretli olabilir ama aşırı pahalı da olmasın.