Bütçem 4k civarında, 17x9 cm elim var. Tercihim deliksiz ve sade tasarımlı bir mouse.
Discord sunucusunda da bir kişi bundan bahsetmişti listeme aldım bunu, başka önerileriniz var mı?ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyamızın devam etmekte olduğunu bilgilerinize sunarız. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Bu fiyata hatta daha üstüne bile açık ara en iyisi bu.Discord sunucusunda da bir kişi bundan bahsetmişti listeme aldım bunu, başka önerileriniz var mı?
Bundan daha iyisi bu fiyata çıkmaz gibi ya. Tabii o 8k dongle için ilk 1000 kişideyseniz. Dongle olmasa bile daha iyisinin olacağını sanmıyorum gerçi.Discord sunucusunda da bir kişi bundan bahsetmişti listeme aldım bunu, başka önerileriniz var mı?
harbiden öyle bende aldıktan sonra biraz daha araştırdım iyi ki dragonfly yerine bunu almışım dedirttirecek özellikleri.Şaka gibi özellikleri bu fiyata.
Peki bu üçü arasında ne fark bulunuyorBu fiyata hatta daha üstüne bile açık ara en iyisi bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şaka gibi özellikleri bu fiyata.
Sayfanın aşağısında yazıyorPeki bu üçü arasında ne fark bulunuyor
çok pardon farketmemişim onu, muhtemelen x1 ultrayı seçeceğim. İkinize de teşekkür ederimSayfanın aşağısında yazıyor