Linux. Technopat'ta veya başka herhangi bir forumda sorun almıyorum.hangi işletim sistemi?
tp ye vpn ile girebiliyorum ama da foruma vpn ile giremiyorum belki buyüzden olabilirLinux. Technopat'ta veya başka herhangi bir forumda sorun almıyorum.
Adam belki google kullanmak istemiyor?Google indirmek de bir çözüm
Baktık rahat değilim o zaman Google'ı kullanırım. Ama Firefox'u daha çok seviyorum Linux'ta.Google indirmek de bir çözüm
Alternatif yol önerdim birader ne bekliyorsunAdam belki google kullanmak istemiyor?
Forum sahibinin düzeltmesi gereken bir durum. Kullanıcının çözüm üretmesi gereken bir mesele değil bu.Alternatif yol önerdim birader ne bekliyorsun
Bilgi verilmiş zaten girmek isterse diye yol önerdim uzatmaz mısın lütfen teşekkürlerForum sahibinin düzeltmesi gereken bir durum. Kullanıcının çözüm üretmesi gereken bir mesele değil bu.
Abi Technopat ve diğer Linux forumlarında varım ve hiçbirinde bu hatayı almıyorum. Sizlik bir sorun değildir engelleme falan belki ama düzeltilmesi gereken bir şeydir diye belki açtım. Ama anladığım kadarıyla öyle bir durum da söz konusu değil. Abi bu arada sorunu sadece Firefox'ta alıyorum. Yani windows'ta iken de alıyorum. Ama Google Chrome gibi tarayıcılarda sorun almıyorum.Bizle bir alakası yok, herhangi bir engelleme söz konusu değil. Linux'un bu tarz saçma uyumluluk sorunları olabiliyor maalesef.