Neler Yeni

fırında pizza milföy tarifi

tunahangenç

80+ Bronze
Katılım
24 Haziran 2020
Mesajlar
1,991
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
fırında kolay ve pratik şekilde nasıl pizza milföy yapacağınızı anlatıcam malzemeler

sucuk-kaşar-biber-salça-su-milföy- isteğe bağlı sosis kavurma baharat mısır

İlk olarak bir kaseye 2 yemek kaşığı veya az yapacaksanız 1 yemek kaşığı salça koyuyoruz. Üstüne az çok kaçırmayın su koyuyoruz. 1 yemek kaşığı salça koyacaksanız yarım çay bardağı su , 2 yemek kaşığı koyacaksanız 1 çay bardağı su. İyice karıştırın milföyün üstüne sürmeden önce milföye ortasına çatal izleri bırakın bu altının daha iyi pişmesini sağlar ve fırınınızı 180 dereceye ayarlayın ondan sonra milföyün üstüne hazırladığınız salçalı suyu sürün ama elinizle tutmak için kenarlarına biraz boşluk bırakın. Doğradığınız sucuk isterseniz kavurma sosis koyun ama çok doldurmayın. Biberleri koyun isteğe bağlı mısır tuz karabiber bulbiber atabilirsiniz ama az atın. Hazırladığınz milföyler bittikten sonra önceden hazırladığınız fırına sürün toplam 15dk pişme süresi var fakat fırından fırına değişir takip etmeniz gerekir 10dk pişirdikten sonra üstüne ince doğradığınız kaşarları atın çok bol atmayın en az 2 dilim sonra kapatın ve 5dk yani kaşarlar eriyene kadar pişirin. (sucuk pişme süresi fırından fırına değişir bu yüzden takip etmelisiniz sucuklar yanmadan kaşarları atmalısınız)

Şimdiden afiyet olsun yerken yazdım bu tarifi yanında da çay demlemeyi unutmayın...
 

DonanımFikir

Moderatör
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
23,833
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,751
Konum
Selıgman
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Başlık bile karın acıktırmaya yetti....
Eline sağlık lezito olmuş.
 

dutemo

80+ Gold
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
8,737
En İyi Cevap
3
Eline sağlık.
 

rdemstaken

80+ Platinum
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
18,520
En İyi Cevap
5
fırında kolay ve pratik şekilde nasıl pizza milföy yapacağınızı anlatıcam malzemeler

sucuk-kaşar-biber-salça-su-milföy- isteğe bağlı sosis kavurma baharat mısır

İlk olarak bir kaseye 2 yemek kaşığı veya az yapacaksanız 1 yemek kaşığı salça koyuyoruz. Üstüne az çok kaçırmayın su koyuyoruz. 1 yemek kaşığı salça koyacaksanız yarım çay bardağı su , 2 yemek kaşığı koyacaksanız 1 çay bardağı su. İyice karıştırın milföyün üstüne sürmeden önce milföye ortasına çatal izleri bırakın bu altının daha iyi pişmesini sağlar ve fırınınızı 180 dereceye ayarlayın ondan sonra milföyün üstüne hazırladığınız salçalı suyu sürün ama elinizle tutmak için kenarlarına biraz boşluk bırakın. Doğradığınız sucuk isterseniz kavurma sosis koyun ama çok doldurmayın. Biberleri koyun isteğe bağlı mısır tuz karabiber bulbiber atabilirsiniz ama az atın. Hazırladığınz milföyler bittikten sonra önceden hazırladığınız fırına sürün toplam 15dk pişme süresi var fakat fırından fırına değişir takip etmeniz gerekir 10dk pişirdikten sonra üstüne ince doğradığınız kaşarları atın çok bol atmayın en az 2 dilim sonra kapatın ve 5dk yani kaşarlar eriyene kadar pişirin. (sucuk pişme süresi fırından fırına değişir bu yüzden takip etmelisiniz sucuklar yanmadan kaşarları atmalısınız)

Şimdiden afiyet olsun yerken yazdım bu tarifi yanında da çay demlemeyi unutmayın...
Eline sağlık da sen böyle yazdıkça benim canım çekiyor.
 

İntel Xeon

80+ Bronze
Katılım
17 Temmuz 2020
Mesajlar
1,768
En İyi Cevap
2
fırında kolay ve pratik şekilde nasıl pizza milföy yapacağınızı anlatıcam malzemeler

sucuk-kaşar-biber-salça-su-milföy- isteğe bağlı sosis kavurma baharat mısır

İlk olarak bir kaseye 2 yemek kaşığı veya az yapacaksanız 1 yemek kaşığı salça koyuyoruz. Üstüne az çok kaçırmayın su koyuyoruz. 1 yemek kaşığı salça koyacaksanız yarım çay bardağı su , 2 yemek kaşığı koyacaksanız 1 çay bardağı su. İyice karıştırın milföyün üstüne sürmeden önce milföye ortasına çatal izleri bırakın bu altının daha iyi pişmesini sağlar ve fırınınızı 180 dereceye ayarlayın ondan sonra milföyün üstüne hazırladığınız salçalı suyu sürün ama elinizle tutmak için kenarlarına biraz boşluk bırakın. Doğradığınız sucuk isterseniz kavurma sosis koyun ama çok doldurmayın. Biberleri koyun isteğe bağlı mısır tuz karabiber bulbiber atabilirsiniz ama az atın. Hazırladığınz milföyler bittikten sonra önceden hazırladığınız fırına sürün toplam 15dk pişme süresi var fakat fırından fırına değişir takip etmeniz gerekir 10dk pişirdikten sonra üstüne ince doğradığınız kaşarları atın çok bol atmayın en az 2 dilim sonra kapatın ve 5dk yani kaşarlar eriyene kadar pişirin. (sucuk pişme süresi fırından fırına değişir bu yüzden takip etmelisiniz sucuklar yanmadan kaşarları atmalısınız)

Şimdiden afiyet olsun yerken yazdım bu tarifi yanında da çay demlemeyi unutmayın...
evet şef
 

tunahangenç

80+ Bronze
Katılım
24 Haziran 2020
Mesajlar
1,991
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Kankacım ben sana kötü bir şey yapıyorsun dedim mi ? :D
Sadece bana biraz gereksiz geliyor bu konular
dostum ben istekte bulunmuştum böyle bir kategori açılsın diye forumda çoğu kişi evet dedi Mehmet abi de mantıklı diyerek açtı bu kategoriyi gereksiz olsa açmazdı zaten değil mi?
 

gorkxgoat

80+ Bronze
Katılım
8 Ekim 2020
Mesajlar
1,383
dostum ben istekte bulunmuştum böyle bir kategori açılsın diye forumda çoğu kişi evet dedi Mehmet abi de mantıklı diyerek açtı bu kategoriyi gereksiz olsa açmazdı zaten değil mi?
Allah allah niye bana ters gelmeye çalışıyorsun ?
Sana burda laf atmıyorum Sadece "ben" gerekli bulmuyorum
 
Top Bottom