hocam yaklaşık 5ay oldu geçeli2060 3K'yı ne zaman geçti ?
chip sıkıntısı ve mining teşekkürlerimi iletiyorum. ***** ******* Eylül - Ekim aylarını beklemekte fayda var.hocam yaklaşık 5ay oldu geçeli
Dünya bir gaz bulutuydu...2060 3K'yı ne zaman geçti ?
sanki eğer bu stoklar erimeye devam ederse kücük esnafta fiyat düşürür temmuz ortası ağustos başı fiyat düşüerchip sıkıntısı ve mining teşekkürlerimi iletiyorum. ***** ******* Eylül - Ekim aylarını beklemekte fayda var.
Ben dün sattım aynısını fakat sattığım adama 2 gün içinde sıkıntı çıkarsa getir dedim. Umarım geri getirmez.sanki eğer bu stoklar erimeye devam ederse kücük esnafta fiyat düşürür temmuz ortası ağustos başı fiyat düşüer
umarımBen dün sattım aynısını fakat sattığım adama 2 gün içinde sıkıntı çıkarsa getir dedim. Umarım geri getirmez.
asus rtx 3060 phoenix fiyatı 11000TL den 8000TL düştü varmı ötesi tamamen RTX 2000 serisini üretimini durdusunlar zaten gerek yok bi üst serisi zaten aynı fiyat 2. kez LHR adında sürsünler fiyat 4000TL kadar düşmezse neyim. Bizim ülkemizde en çok tercih edilecek ekran kartı RTX 3060.sanki eğer bu stoklar erimeye devam ederse kücük esnafta fiyat düşürür temmuz ortası ağustos başı fiyat düşüer
hocam 2xxx serisinin de 2060 dışındaki tüm kartların 3xxx serisinde karşılığı var ama 2060ın yok 2060 dışında zaten 2xxx serisinde üretilen kart yokasus rtx 3060 phoenix fiyatı 11000TL den 8000TL düştü varmı ötesi tamamen RTX 2000 serisini üretimini durdusunlar zaten gerek yok bi üsttü aynı fiyat 2. kez LHR adında sürsünler fiyat 4000TL kadar düşmezse neyim. Bizim ülkemizde en çok tercih edilecek ekran kartı RTX 3060.