Fitgirl güvenilir mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar steamda 150 den fazla oyunum var 15 yıldır oyun oynuyorum çoğu oyunu zaten satın aldımda zaten yıllar önce çıkmış singleplayer tek seferlik oynayacağım oyuna 3000 TL vericek ekonomim olsa verir geçerim steam dolar kuruna geçtiğinden beri zaten bi anlamı mı kaldı

Parası yok diye oynamıcakmı
Yani hocam oyunlar pahalı değil sorunsuz oyun deneyimi tadacaksa mecbur para vericek cyberpunk indirim e geliyor zaten ve uygun fiyat PC ye 100k akıtan adam 400 300 TL oyuna vermiyorsa gitsin sorunlu virüs lü oynasın ona karışmam bende para veriyorum ve crack de medium ayarda oynadığım dead islands 2 yi orjinal de High da oynadım

Tamam kral parasını ver satın alalım olur mu?
kral kafanmı güzel sen virüstenmi korkuyorsun yoksa korsanmı kullanmak istiyorsun cevabın 2.seçenek ise zaten yine korsan oluyor ayrıca adama zaten güvenli demişim sence korsan kullanmamı dedim

kral kafanmı güzel sen virüstenmi korkuyorsun yoksa korsanmı kullanmak istiyorsun cevabın 2.seçenek ise zaten yine korsan oluyor ayrıca adama zaten güvenli demişim sence korsan kullanmamı dedim
Korsan korsan diye belirtme sebebin nedir hocam? Bizde biliyoruz korsan olduğunu :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri