Neler Yeni

fitness a yeni başlayan için tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
Merhabalar bu spora yeni başladım amacım yağ yakıp azda kas kazanıp estetik bir görünüme kavuşmak ancak pek bir bilgim yok bu işle uğraşanlar yardımcı olursa sevinirim kyk yurdunda kalıyorum yüksek proteinli düşük şeker düşük kh. ve düşük yağlı besin önerebilir misiniz?. şuanlık pişirmeli bir şey kullanamam

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
Diyebileceğim tek şey 4x4 zayıf kişilerin en erken vücut gelişimi sağladığı antrenman fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Hocam yağlı şekerli tuzlu şeyleri yemeyi kesin aburcubur asitli içecekler vesaire onun harici de antreman yaparken acele etmeyin yaptığınız hareketi öğrenip doğru yapmaya bakın. Sakatlanırsanız iyi olmaz. Ekstra ağırlık takayım hızlı gelişeyim gibi düşüncelerde olmayın dediğim gibi hareketleri düzgün yapıp düşük ağırlık yüksek tekrar kafasında olun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yağlı şekerli tuzlu şeyleri yemeyi kesin aburcubur asitli içecekler vesaire onun harici de antreman yaparken acele etmeyin yaptığınız hareketi öğrenip doğru yapmaya bakın. Sakatlanırsanız iyi olmaz. Ekstra ağırlık takayım hızlı gelişeyim gibi düşüncelerde olmayın dediğim gibi hareketleri düzgün yapıp düşük ağırlık yüksek tekrar kafasında olun.
şuan ağırlık kaldırmıyorum sadece kardiyo aletleri ile uğraşıyorum abur cubur şeker yağ onları keseli yaklaşık 3 hafta oldu spora başlayalı 1 hafta yavaştan ağırlığa geçmeyi düşünüyorum ama protein tüketmeden ağırlık kaldırmanın bir anlamı yok dendi bana ve marketten alabileceğim sağlam ucuz bir protein kaynağı arıyorum protein tozu falanda alamam çok pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
şuan ağırlık kaldırmıyorum sadece kardiyo aletleri ile uğraşıyorum abur cubur şeker yağ onları keseli yaklaşık 3 hafta oldu spora başlayalı 1 hafta yavaştan ağırlığa geçmeyi düşünüyorum ama protein tüketmeden ağırlık kaldırmanın bir anlamı yok dendi bana ve marketten alabileceğim sağlam ucuz bir protein kaynağı arıyorum protein tozu falanda alamam çok pahalı
Hocam tabi ki sporda yemek en önemlisi zaten her şey pahalı olduğundan size öyle yazdım. Yani illa protein falan diye takılmayın proteini az yediğiniz için gelişmeyeceksiniz diye bir şey yok. Yani standart olarak Tavuk Pilav önerebilirim onun harici protein odaklı olarak shakler var internette tarifi var. Ki bana sorarsanız sağlam bir markanın indirimini vesaire yakalayın yada paraya kıyıp sağlam bir markadan protein tozu alın neden nerdesin malum tavuk et fiyatları belli ki onun yanında yiyeceğiniz salata malzeme fiyatları pirinç fiyatları uçuk. eğer bir kere sizi 2 3 ay götürecek bi boyutta protein tozu alırsanız. süt muz fındık falan koyulan shakeler var bir ölçek de protein tozu ekler açığı kapatırsınız onun harici de ne bulursanız onu yersiniz. Tabi muz fındık bunlarda para yeri gelir öyle kullanırsınız yeri gelir sadece süt yada su ile kullanırsınız.
Ama başlangıç için bence normal yeme içmenize devam edip ağırlık kaldırmaya başlamanız 1 ay yapıp hareketleri öğrenip ondan sonra böyle detaylara girebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,975
Üyeler
164,589
Son üye
Alef26
Top Bottom