Neler Yeni

Fitness Başlamayı Düşünüyorum Bilgililer Yardım Edebilirmi?

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Merhabalar 1-2Hafta İçinde Fitness'a Başlamayı Düşünüyorum

Bot:173-174
Kilo:65-66Kg

Ne Tavsiyeler Verirsiniz?

Ne Yapmam Gerekir?

Ayriyetten 1-2Şınavı Bile Zor Çekiyorum Mekik Kolay Geliyor 45-50Tane Rahat Zorlanmadan Çekebiliyorum Fakat Şınav Öyle Olmuyor.

Fitness Konusunda Bilgili Kişilere Ve Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürler.

Basrii

80+ Bronze

Ne Yapmam Gerekir?

Ayriyetten 1-2Şınavı Bile Zor Çekiyorum Mekik Kolay Geliyor 45-50Tane Rahat Zorlanmadan Çekebiliyorum Fakat Şınav Öyle Olmuyor.

Askerde bir subaya şınav çek de, o bile max 10 tane bile çekemez. Şınav her yiğidin harcı değil...

VorleN

80+ Silver

Ne Yapmam Gerekir?

Spor şınavdan ibaret değil bende ilk başladığımda şınav-barfiks bir kaç tane çekebiliyordum en fazla sonra bu sayıyı arttırdım çok ağır kilogramlar ile başlama bence 4KG idealdir dumbbell için (ağır çalışırsan vücut alışık olmadığı için bel fıtığı vs olabilirsin olanları gördüm). Birde fitness salonlarında çok görüyorum herkes çok kol abanıyor bacaklı görsen bir tekme çaksan kırılacak gibi dengede tutmaya çalış bir gün kol odaklı çalışıyorsan diğer gün bacakları çalıştır. İlk günler zor gelebilir bir daha gitmek istemeyebilirsin herkeste oluyor öyle bir, iki güne geçiyor ağrılar.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Askerde bir subaya şınav çek de, o bile max 10 tane bile çekemez. Şınav her yiğidin harcı değil...
Subay mı 10 şınav çekemez? İddiaya girersek 60tane çeker videosunu atarım o.O2

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Askerde tasdik ettim.
Bir sıkıntı var o zaman askerliği yaptığınız yerde, liselerde beden eğitimi sınavında geçer not almak için ortalama 20 şınav çekiliyor zaten.

Top Bottom