Neler Yeni

Fitness da Split Program Önerisi

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
Hocamlar 5 Günlük Split veya PPL Bir Program İstiyordum ve geçtiğimiz pazartesi günü de Guray's Hypertrophy no.1' e geçiş yaptım. Fakat sanki ilk ay yaptığım fulbody programdan sonra daha sanki volumü düşük bir programmış gibi geldi fullbody yaparken sanki daha iyi gibiydi 1 ay devam edip sonuçları görüp ona göre programı sonra mı değişeyim yoksa başka split programa geçmemi tavsiye eder misiniz ?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Hocamlar 5 Günlük Split veya PPL Bir Program İstiyordum ve geçtiğimiz pazartesi günü de Guray's Hypertrophy no.1' e geçiş yaptım. Fakat sanki ilk ay yaptığım fulbody programdan sonra daha sanki volumü düşük bir programmış gibi geldi fullbody yaparken sanki daha iyi gibiydi 1 ay devam edip sonuçları görüp ona göre programı sonra mı değişeyim yoksa başka split programa geçmemi tavsiye eder misiniz ?
Hocam hazır programları çok önermiyorum. Kendinize göre ayarlayın.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
hocam ppl geçtim ama gurays hypertophy no1 yapıyorum kendime görer yapayım mı devam mı edeyim
Nasıl bitmiş, tükenmiş hissediyorsanız öyle yapın hocam ben buradan bişey diyemem. Gece kafanızı yastığa koyduğunuzda içiniz rahatsa iyi antrenman yapmışsınızdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,447
Üyeler
164,672
Son üye
alperenkrkmaz
Top Bottom