kilo almayı vermeyi kas yapmayı bilmem ama bildiğim bir şey varsa bir noktadan sonra sıkılmamaktır,sporu hiçbir zaman bırakmayın,olmaz demeyin bir süre sonra gereksiz gibi geliyor.Kendimden biliyorum ilk gün o heyecanla gittim,2 hafta sonrasında parasını vermeme rağmen gitmiyordum ve eğer o zamandan şimdiye gitmiş olsaydım büyük ihtimalle çok iyi bir vicudum olacaktı.Boy 187 kilo 67 yaş 18 öncelikle birkaç kişi kılo almam gerektiğini söyledi
1) nasıl kilo alicam
2) kilo aldıktan sonra spora başlayınca ne yapicam orda bana program falan vericekler mi hiccbirsey bilmiyorum ordaki aletlerin isimlerine kadar sadece bandıl mi ne vardı onu biliyom
Burası biraz elit bir ortam aşkım kendin gibi olmabandıl ne **
doğrusunu unuttum :d
Kaynak verildiği halde aklında tutamıyorsan kimse peşinde koşmaz sana bunları anlatmaya. Spor salonu hocası sana programı verir al bunları yap dıye. Ek olarak tavsiye vermez.Bu dediklerini ordaki hocalar da dermi böyle yap diye aklımda tutamam çünkü bunu
Kiloyu aktif spor yaparken alıcaksınBoy 187 kilo 67 yaş 18 öncelikle birkaç kişi kılo almam gerektiğini söyledi
1) nasıl kilo alicam
2) kilo aldıktan sonra spora başlayınca ne yapicam orda bana program falan vericekler mi hiccbirsey bilmiyorum ordaki aletlerin isimlerine kadar sadece bandıl mi ne vardı onu biliyom
Yok hayır x tl para vereceksin sana 1 haftalık liste yapıcaklar ona göre yaparsın büyük ihtimal zaten 4 gün yaparlar 1. gün 2. gün diye şunları şunları yazar sana göre diğer günler dinlenme günü zaten o listeyide fitness bitene kadar kullanırsınHaftalık 100tl karşılığında mi normal spor salon ücreti haricinde