Neler Yeni

Fitness e başlayacağım ne önerirsiniz

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Salondaki hocalardan program iste sana haftalık bir program yaparlar benim gittiğim yerde haftalık 100 tl spor listesi yapıyor mesela

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Salondaki hocalardan program iste sana haftalık bir program yaparlar benim gittiğim yerde haftalık 100 TL spor listesi yapıyor mesela
Haftalık 100tl karşılığında mi normal spor salon ücreti haricinde

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Boy 187 kilo 67 yaş 18 öncelikle birkaç kişi kılo almam gerektiğini söyledi
1) nasıl kilo alicam
2) kilo aldıktan sonra spora başlayınca ne yapicam orda bana program falan vericekler mi hiccbirsey bilmiyorum ordaki aletlerin isimlerine kadar sadece bandıl mi ne vardı onu biliyom
kilo almayı vermeyi kas yapmayı bilmem ama bildiğim bir şey varsa bir noktadan sonra sıkılmamaktır,sporu hiçbir zaman bırakmayın,olmaz demeyin bir süre sonra gereksiz gibi geliyor.Kendimden biliyorum ilk gün o heyecanla gittim,2 hafta sonrasında parasını vermeme rağmen gitmiyordum ve eğer o zamandan şimdiye gitmiş olsaydım büyük ihtimalle çok iyi bir vicudum olacaktı.

-CrawL

80+ Gold
Bu dediklerini ordaki hocalar da dermi böyle yap diye aklımda tutamam çünkü bunu
Kaynak verildiği halde aklında tutamıyorsan kimse peşinde koşmaz sana bunları anlatmaya. Spor salonu hocası sana programı verir al bunları yap dıye. Ek olarak tavsiye vermez.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Boy 187 kilo 67 yaş 18 öncelikle birkaç kişi kılo almam gerektiğini söyledi
1) nasıl kilo alicam
2) kilo aldıktan sonra spora başlayınca ne yapicam orda bana program falan vericekler mi hiccbirsey bilmiyorum ordaki aletlerin isimlerine kadar sadece bandıl mi ne vardı onu biliyom
Kiloyu aktif spor yaparken alıcaksın
Beslenme programı yapıcaksın kendine
Örnek bir program ;
1657396678439.png

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Haftalık 100tl karşılığında mi normal spor salon ücreti haricinde
Yok hayır x tl para vereceksin sana 1 haftalık liste yapıcaklar ona göre yaparsın büyük ihtimal zaten 4 gün yaparlar 1. gün 2. gün diye şunları şunları yazar sana göre diğer günler dinlenme günü zaten o listeyide fitness bitene kadar kullanırsın

Top Bottom