SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Bütçe 50-100 arası qmazondan olursa güzel olur başka yerde gördükleriniz ise atabilirsiniz
Erkek adam eldivensiz çalışır.Bütçe 50-100 arası qmazondan olursa güzel olur başka yerde gördükleriniz ise atabilirsiniz
Hocam elim yara bere oluyor tüm benim gittiğim yerde o halterlerde tutacak özel bı bölüm de yok direkt demir hele bır de barfiks demiri var direkt el yarmalikErkek adam eldivensiz çalışır.
şaka maka eldivenle eliniz terliyor deriniz yumuşuyor ve eldivenin içinde cildin zarar görüyor eldivensiz en iyisi
kanka eldivenle inan daha kötü oluyor normal en iyisi alışır zaten elin 1-2 ay sonraHocam elim yara bere oluyor tüm benim gittiğim yerde o halterlerde tutacak özel bı bölüm de yok direkt demir hele bır de barfiks demiri var direkt el yarmalik
Umarım alışırım ama yanıma eldiven alıp çok yara yapan aletlerde kullanacağımkanka eldivenle inan daha kötü oluyor normal en iyisi alışır zaten elin 1-2 ay sonra
Bütçe 50-100 arası qmazondan olursa güzel olur başka yerde gördükleriniz ise atabilirsiniz
Avucunu koruyacak şekilde bir şey alacağım.Her gün yara olmasından bıktımvalla bende alıp almamada kararsızım alsam kesinlikle daha fazla ağır kaldırırım ve dayanabilirim ama aynı zamanda parmak derime yazık hakiki eldivenler zaten 500 den bbaşlar almama taraftarıyım ama bileklik alabilirsin
valla bende alıp almamada kararsızım alsam kesinlikle daha fazla ağır kaldırırım ve dayanabilirim ama aynı zamanda parmak derime yazık hakiki eldivenler zaten 500 den bbaşlar almama taraftarıyım ama bileklik alabilirsin
Hocam daha ucuza yokmu yavFitness Eldiveni - 500
Fitness Eldiveni - 500 null Bu eldivenler kas geliştirme antrenmanları sırasında daha iyi bir kavrama ve rahatlık sunmak için tasarlandı.www.decathlon.com.tr
Bunu kullanıyorum çok memnunum, ama ben paten sürerken kullanıyorum fitness'a gitmiyorum.