Eldiven ve Ceket önerisi

Reaksiyon skoru
83
Selamlar . Geçen bir kask önerisi konusundan şimdide eldiven ve ceket önerisi konusu açıyorum . Başlangıç seviyesi Tercihen F/P olan eldiven ve ceket önerilerilerinizi beklerim . İsteyen için kask önerisi konusu

Selamlar . Geçen bir kask önerisi konusundan şimdide eldiven ve ceket önerisi konusu açıyorum . Başlangıç seviyesi Tercihen F/P olan eldiven ve ceket önerilerilerinizi beklerim . İsteyen için kask önerisi konusu
model bağımsız 4 mevsim bakabilirsin.

marka revit

eldiven five gloves

Ceket biraz kişisel tercih. 4 mevsim montlar yazın sıcağında çok terletiyor. Yazın kullanmak için file mont şart. Motoru kışında kullanacaksan ve bütçe yoksa 4 mevsim almak durumundasın ancak bütçen varsa hem yazlık hem de mevsimlik olmak üzere 2 mont almanı tavsiye ederim.

Yazlık file mont olarak önerim Revit Eclipse.

Yazlık düşünüyorsan Revit Eclipse öneririm. Kendimde 2 yıl boyunca kullandım çok memnun kaldım. 2 yıl sonunda Alpinestars set hayalim vardı o yüzden değiştirdim.

Eldiven yine Revit Cayenne Pro kullanıyordum. Onu da öneririm. Bütçenizi bilmiyorum ama motosiklet ekipmanlarında ucuza kaçmamak lazım. Eldiven kısa değil uzun olmalı, parmak ve üst eklem korumalı olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri