Neler Yeni

Fitness için ideal kilo

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
181 boy 82 kilo çeşitli sitelerden ölçtüğüm kadarıyla da %16lık yağ oranım var(%3 hata payı olabilir) bu kiloda kalmalı mıyım yoksa biraz daha kilo vermeli miyim 3 aydır fitness yapıyorum
Kasların daha belirgin olmasını istiyorum o yüzden diyete girip yağ yakmayı planlıyorum

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
181 boy 82 kilo çeşitli sitelerden ölçtüğüm kadarıyla da %16lık yağ oranım var(%3 hata payı olabilir) bu kiloda kalmalı mıyım yoksa biraz daha kilo vermeli miyim 3 aydır fitness yapıyorum
Kasların daha belirgin olmasını istiyorum o yüzden diyete girip yağ yakmayı planlıyorum
Kiloda değil aynada nasıl göründüğün önemli.

TheBass

80+
Hocam hedeflerinize göre :)
Bana sorarsanız kilonuz boyunuza göre gayet iyi bu arada , yağ oranı düzenli beslenme ve düzenli sporla düşecektir.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
İyi günler, 1,75 boy 83 kilo %11 yağ oranı olan biriyim. Haftada 6 gün antrenman yapıyorsan ortalama 3 gün kardio yapmanı tavsiye ederim hem kilonu korumuş olursun hem de yavaş bir şekilde parcalanmaya başlar. Hızlıca parçalanma yolu diyet ve kardio olur fakat kilo verirsin küçük kalırsın. Yaza kadar bolca vakit var düzgün bir diyet,kardio ve antrenman ile her türlü yetişir.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi günler, 1,75 boy 83 kilo %11 yağ oranı olan biriyim. Haftada 6 gün antrenman yapıyorsan ortalama 3 gün kardio yapmanı tavsiye ederim hem kilonu korumuş olursun hem de yavaş bir şekilde parcalanmaya başlar. Hızlıca parçalanma yolu diyet ve kardio olur fakat kilo verirsin küçük kalırsın. Yaza kadar bolca vakit var düzgün bir diyet,kardio ve antrenman ile her türlü yetişir.
Hocam 2 aydır yaptığımdan spordan hiçbir şey anlamıyorum ya,gelişme göremiyorum yani, 98 kiloydum 4 ay önce iyi kötü 15e yakın kilo verdim sporla birlikte ama şuan öyle Bi diyet yapmalı mıyım diye düşünüyorum, sizce Bi diyetisyene gitmeli miyim şu durumda

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Hocam 2 aydır yaptığımdan spordan hiçbir şey anlamıyorum ya,gelişme göremiyorum yani, 98 kiloydum 4 ay önce iyi kötü 15e yakın kilo verdim sporla birlikte ama şuan öyle Bi diyet yapmalı mıyım diye düşünüyorum, sizce Bi diyetisyene gitmeli miyim şu durumda
Diyetisyene para vermeye pek gerek yok bana kalırsa, internette çok güzel diyet programları var. Veya yemeğini kendin yapıyorsan 'YAZİO'diye uygulama var ordan kalori, yağ,protein ve karbonhidrat oranlarını ölçebilirsin

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Görüntünü beğeniyorsan problem yok ama 90 kiloya yolun var gibi boyuna göre

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diyetisyene para vermeye pek gerek yok bana kalırsa, internette çok güzel diyet programları var. Veya yemeğini kendin yapıyorsan 'YAZİO'diye uygulama var ordan kalori, yağ,protein ve karbonhidrat oranlarını ölçebilirsin
Diyetisyen akraba hocam hayrına yapıcak😀

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Dostum bende durum 181 cm 75 Kg yim. Yağ oranını 12,2. yağ oranını %10 altında tutup kas görünümünü istiyorum. Bakalım ne olacak. 2 aydır gidiyorum. Sadece zayıf olduğum için vücüdün şekillenmesi uzun sürecek.Tek gittiğim için bazen verim alamıyorum 😒. Ama pes etmek yok. Bildiğim kadarıyla kasların belirgin olmaya başlaması 5-6 aydan sonra başlıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyetisyen akraba hocam hayrına yapıcak😀
Diyete uymak pahalı hocam ya

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Dostum bende durum 181 cm 75 Kg yim. Yağ oranını 12,2. yağ oranını %10 altında tutup kas görünümünü istiyorum. Bakalım ne olacak. 2 aydır gidiyorum. Sadece zayıf olduğum için vücüdün şekillenmesi uzun sürecek.Tek gittiğim için bazen verim alamıyorum 😒. Ama pes etmek yok. Bildiğim kadarıyla kasların belirgin olmaya başlaması 5-6 aydan sonra başlıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyete uymak pahalı hocam ya
Orası öyle ya
Az önce nescafe gold, ton balığı, fıstık ezmesi, yumurta, tavuk göğsü ve biraz fıstık aldım 160tl tuttu harbiden bu ülkede akla gelen her şey zor
Yumurta orta boy bide

Top Bottom