Neler Yeni

Kilo Aldıran Karışım Önerisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yaş 25
Boy 186
Kilo 60 ben kendimi ideal olarak görüyorum özellikle karın kasımda var bence kiloya o kadar da takılma kalori açığı hesapla ona göre yemeyi düzenle protein ağırlıklı beslen zaten kilo alırsın yaşın daha çok genç

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Şuanda Fitness ile ilgileniyorum 1.5 yıldır düzensiz 5-6 aydır da düzenli yapıyorum vücudum fit yağ oranım %5 civarı falan fakat kilom az 64 kiloyum yaş 16 boy 1.83 instagramda sıklıkla görüyoruz kilo aldıran karışımlar yapıyorlar ne kadar etkili bilmiyorum ancak önerilenizi bekliyorum.
Örnek: Cici bebe fındık ezmesi fıstık ezmesi yulaf süt muz bu karışım nasıldır 3 ay falan hergün düzenli yapsam etkisini görür müyüm?
Hocam baya zayıfmışsınız. Ben 1.89 87 kiloyum ve hala kilo almam gerek. Kilo alman için yine düzenli beslenmen gerekir. Fark ettiysen çünkü çevrende bile ne kadar abur cuburla beslenen insan olursa olsun bazıları yine de aşırı zayıf. Ben diyetisyenimin yönergesine göre eğer kas yapacak isen kilo almak için günde 1 paket ton balığı ve 1 bardak yulaf (süt veya yoğurtla karıştırabilirsin). Birde Yasemin pirinç alıp karbonhidrat alırsın. Ben bu şekilde etkisini gördüm ve sanırım kilo alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaş 25
Boy 186
Kilo 60 ben kendimi ideal olarak görüyorum özellikle karın kasımda var bence kiloya o kadar da takılma kalori açığı hesapla ona göre yemeyi düzenle protein ağırlıklı beslen zaten kilo alırsın yaşın daha çok genç
Hocam çok zayıfsınız. Kız arkadaşım 59 kilo. Yanlış anlamayın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam baya zayıfmışsınız. Ben 1.89 87 kiloyum ve hala kilo almam gerek. Kilo alman için yine düzenli beslenmen gerekir. Fark ettiysen çünkü çevrende bile ne kadar abur cuburla beslenen insan olursa olsun bazıları yine de aşırı zayıf. Ben diyetisyenimin yönergesine göre eğer kas yapacak isen kilo almak için günde 1 paket ton balığı ve 1 bardak yulaf (süt veya yoğurtla karıştırabilirsin). Birde Yasemin pirinç alıp karbonhidrat alırsın. Ben bu şekilde etkisini gördüm ve sanırım kilo alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çok zayıfsınız. Kız arkadaşım 59 kilo. Yanlış anlamayın.
Dış görünüşte öyle durmuyorum ama 😂 zaten kilo alamıyorum bende abur cubur vs yemiyorum 1_2 senedir ondan sonra çok kilo verdim daha önce çok yerdim hepsini jilet gibi kestim şimdi fındık fıstık ceviz yiyorum öyle günde 3 öğünde yemek yiyorum ama yine aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
Şuanda Fitness ile ilgileniyorum 1.5 yıldır düzensiz 5-6 aydır da düzenli yapıyorum vücudum fit yağ oranım %5 civarı falan fakat kilom az 64 kiloyum yaş 16 boy 1.83 instagramda sıklıkla görüyoruz kilo aldıran karışımlar yapıyorlar ne kadar etkili bilmiyorum ancak önerilenizi bekliyorum.
Örnek: Cici bebe fındık ezmesi fıstık ezmesi yulaf süt muz bu karışım nasıldır 3 ay falan hergün düzenli yapsam etkisini görür müyüm?
protein shakeler var içine whey protein katarsan etkisi artar kullan bence

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Dış görünüşte öyle durmuyorum ama 😂 zaten kilo alamıyorum bende abur cubur vs yemiyorum 1_2 senedir ondan sonra çok kilo verdim daha önce çok yerdim hepsini jilet gibi kestim şimdi fındık fıstık ceviz yiyorum öyle günde 3 öğünde yemek yiyorum ama yine aynı
En ufak bir diyet bozukluğu yada az spor yapma nında bana kilo aldırtyor. bir şey diyeyim mi 5. sınıfta 80 kiloydum (165 boy)

VorleN

80+ Silver
ton balığı + süt zehirlemez mi hocam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
En ufak bir diyet bozukluğu yada az spor yapma nında bana kilo aldırtyor. bir şey diyeyim mi 5. sınıfta 80 kiloydum (165 boy)
Metabolizma meselesi birazda ben sabahları kahvaltıyi sütlü yulafla yapıyorum öğlen sebze et yemeği akşam da genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum sağlıklı olduğumu düşünüyorum sadece 5 kilo filan eksiğim var

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
ton balığı + süt zehirlemez mi hocam
Yulafın sindirilmesi kolay zaten. Sabah yulaf yersin akşam ton balığı... Fakat mutlaka aralarında 2 saat fark olsun. (ton balığı yaklaşık 5 saatte sindirilir)

ozanakb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
osman ozanakbulut
fıstık ezmesi ve pekmez ile bir karışım yapabilirsiniz . ben de hem sağlıklı, hem de hızlı şekilde kilo almak için pekmez ile fıstık ezmesi yiyorum ara öğünlerde hızlı kilo almama yardımcı oluyor gibi şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,307
Üyeler
167,634
Son üye
organizememet242_
Top Bottom