Neler Yeni

Nasıl SAĞLIKLI Kilo alınır?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Savaş abinin eski videolarına bakmıştım ama bu fotoğraftaki videoyu atlamışım herhalde. Bu pazartesiden itibaren uygulamaya koymaya çalışacağım. Güzel rehber.

Edit: Hocam 1. öğündeki tavuk vs yerine ne koyabiliriz bazen evde olmayabiliyor, para yetmiyor vs @Ensar Bey

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Savaş abinin eski videolarına bakmıştım ama bu fotoğraftaki videoyu atlamışım herhalde. Bu pazartesiden itibaren uygulamaya koymaya çalışacağım. Güzel rehber.

Edit: Hocam 1. öğündeki tavuk vs yerine ne koyabiliriz bazen evde olmayabiliyor, para yetmiyor vs @Ensar Bey
Teşekkür ederim

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Süt konusuna katılmıyorum onun dışında bu sporu araştıranların az çok fikir sahibi olduğu bilmeyenlerinde işine yarayacak bir konu olmuş 😌

-CrawL

80+ Gold
4Aydır düzenli spor yapıyorum. Başladığımda 56Kg dim şuan 66Kg yim ama yağ oranım biraz arttı şuanki yağ oranım %15.5 sizce 70-72Kg ye kadar çıkıp sonunda definasyonamı girmeliyim yoksa kilo almayı bırakayımmı? @Ensar Bey Boy 174 Bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Burak Parlak
Hocam ben soru sorayım, akalazya hastasıyım ( özefagus darlığı ) 64 den 38 kiloya düştüm şuan 40 kiloyum nasıl alabilirim :LOL:

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eline sağlık sir. :blobdance: Büyük ihtimal uygulamayacağım ama yararlı olmuş.:D

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
4Aydır düzenli spor yapıyorum. Başladığımda 56Kg dim şuan 66Kg yim ama yağ oranım biraz arttı şuanki yağ oranım %15.5 sizce 70-72Kg ye kadar çıkıp sonunda definasyonamı girmeliyim yoksa kilo almayı bırakayımmı? @Ensar Bey Boy 174 Bu arada.
Karın kasını görmek istiyorsan 70-72 KG de kal büyük gözükmek istiyorsan bir +80 KG'ye çık sonra vücut da ki suyu yağı atarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eline sağlık sir. :blobdance: Büyük ihtimal uygulamayacağım ama yararlı olmuş.:D
Sağ ol Ey Abdurrahman

Hocam ben soru sorayım, akalazya hastasıyım ( özefagus darlığı ) 64 den 38 kiloya düştüm şuan 40 kiloyum nasıl alabilirim :LOL:
DM'den akalazya hakkında detaylı bilgi verebilirsen soruna cevap verebilirim.
Ama benden önce adı duyulmuş bir diyetisyene bir şekil de sormanı da öneririm, Tıp ilimi her zaman doğru söyler.

Editi ne zaman attın bilmiyorum ama şuan gördüm balık ne kadar bilmiyorum ama tavuktan ucuzdur, lor peyniri tavuk da ki proteine eşit olan miktar da tüketilebilir.

Son düzenleme:

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Editi ne zaman attın bilmiyorum ama şuan gördüm balık ne kadar bilmiyorum ama tavuktan ucuzdur, lor peyniri tavuk da ki proteine eşit olan miktar da tüketilebilir.
Mesajı attıktan 5 10 dakika sonra edit attım. Teşekkürler tekrardan.

Top Bottom