Neler Yeni

Fitnesse başlıyacağım tavsiyeleriniz nedir?

KlausM

80+ Silver
bu ay'ın 15 de fitnesse yazılıcam sporda şunu yapma ileride pişman olursun gelişimini etkiler dediğiniz tavsiyeler tecrübeler var mıdır?

ve protein tozu suplement almama gerek var mı

Yefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe bekce
Şu an vücut yapın nasıl ektomorf endomorf mezomorf üçündeen biri google da örnek resim var

orcunreis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orçun
bu ay'ın 15 de fitnesse yazılıcam sporda şunu yapma ileride pişman olursun gelişimini etkiler dediğiniz tavsiyeler tecrübeler var mıdır?

ve protein tozu suplement almama gerek var mı
ben 7 aydır gidiyorum onceden de gitmişliğim var şuan ful set protein tozudur kreatin preworkout falan falan kulanıyorum yenı başladıysan protein tozu yeterli olur sadece düzenli beslenemiceksen al hareketlere ısın ilk haftadan uçma ağırlıklarla sonradan artır yavaş yavaş

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Orda bilgili gördüğün insanlara neyin nasıl yapıldığını sormaktan çekinme, kişisel tavsiyem 1 ay kadar full body. 2 ay yavaştan bölgesel antrenmanlara geçiş üzerine. Ağırlıklarını her set kaç tekrar olduğunu not almak verimli oluyor en azından ağırlık arttırdım mı veya kaç kg yapmıştım sorularını ortadan kaldırıyor.
Supplament konusuna gelince bana göre ilk 3 ay supplament alımı mantıksız çünkü daha yapabilecek misin veya devamlılık olacak mı onu bile bilmiyorsun. O aylardan sonra creatine, glutamine ve BCAA olabilir

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
Pisman olacagın tek sey ego tatmini icin asırı yuksek agırlıkları denemen olabilir. Ha yuksek agırlıklara cıkacaksın ama dogru ve duzgun formlarla. Yani hareketleri dogru yaptıgından emin ol. Beslenmene dikkat etmezsen sonuc alamazsın ve spordan sıkılırsın. Son olarak pisman olmamak icin sporu duzenli hale getir. Beslenmeni duzgun yapabileceksen supplementlere ilk planda ihtiyacın yok

KlausM

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orda bilgili gördüğün insanlara neyin nasıl yapıldığını sormaktan çekinme, kişisel tavsiyem 1 ay kadar full body. 2 ay yavaştan bölgesel antrenmanlara geçiş üzerine. Ağırlıklarını her set kaç tekrar olduğunu not almak verimli oluyor en azından ağırlık arttırdım mı veya kaç kg yapmıştım sorularını ortadan kaldırıyor.
Supplament konusuna gelince bana göre ilk 3 ay supplament alımı mantıksız çünkü daha yapabilecek misin veya devamlılık olacak mı onu bile bilmiyorsun. O aylardan sonra creatine, glutamine ve BCAA olabilir
kahve içsem günlük spora etkisi veya eksisi olur mu?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
kahve içsem günlük spora etkisi veya eksisi olur mu?
İçeceksen filtre kahve tavsiyem olur,hem fiyatı hem de içindeki kafein miktarı güzel oluyor. Antrenman performansını arttırmak için birebir veya Beypazarı,limon,tuz ve Nescafe clasic veya Gold içebilirsin. Kahve hariç hepsini bir bardağa dök,kahveyi ağzına döküp diğer karışımı iç. Hem güzel kafein oluyor hem de kan akışını hızlandırıyor. Antrenman esnasında enerjik ve kan akışı hızlanmış oluyor. Kan akışının hızlanması biz sporcular için en güzel şey oluyor çünkü pump olma seviyesini erkene çekiyor.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Kendini diğer insanlarla kıyaslayıp moralini bozma herkes kendi için spor yapıyor , antrenmanına odaklan sadece.

Top Bottom