ben 7 aydır gidiyorum onceden de gitmişliğim var şuan ful set protein tozudur kreatin preworkout falan falan kulanıyorum yenı başladıysan protein tozu yeterli olur sadece düzenli beslenemiceksen al hareketlere ısın ilk haftadan uçma ağırlıklarla sonradan artır yavaş yavaşbu ay'ın 15 de fitnesse yazılıcam sporda şunu yapma ileride pişman olursun gelişimini etkiler dediğiniz tavsiyeler tecrübeler var mıdır?
ve protein tozu suplement almama gerek var mı
Vücut yapısı diye bir şey yok.Şu an vücut yapın nasıl ektomorf endomorf mezomorf üçündeen biri google da örnek resim var
kahve içsem günlük spora etkisi veya eksisi olur mu?Orda bilgili gördüğün insanlara neyin nasıl yapıldığını sormaktan çekinme, kişisel tavsiyem 1 ay kadar full body. 2 ay yavaştan bölgesel antrenmanlara geçiş üzerine. Ağırlıklarını her set kaç tekrar olduğunu not almak verimli oluyor en azından ağırlık arttırdım mı veya kaç kg yapmıştım sorularını ortadan kaldırıyor.
Supplament konusuna gelince bana göre ilk 3 ay supplament alımı mantıksız çünkü daha yapabilecek misin veya devamlılık olacak mı onu bile bilmiyorsun. O aylardan sonra creatine, glutamine ve BCAA olabilir
İçeceksen filtre kahve tavsiyem olur,hem fiyatı hem de içindeki kafein miktarı güzel oluyor. Antrenman performansını arttırmak için birebir veya Beypazarı,limon,tuz ve Nescafe clasic veya Gold içebilirsin. Kahve hariç hepsini bir bardağa dök,kahveyi ağzına döküp diğer karışımı iç. Hem güzel kafein oluyor hem de kan akışını hızlandırıyor. Antrenman esnasında enerjik ve kan akışı hızlanmış oluyor. Kan akışının hızlanması biz sporcular için en güzel şey oluyor çünkü pump olma seviyesini erkene çekiyor.kahve içsem günlük spora etkisi veya eksisi olur mu?