Fittnescı abiler bakabilirmi ?

YiğitY.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
303
1 aydır Fitnessa gidiyorum ve kafama göre full body çalışıyodum bu salı yeni program buldum ve denedim sporedan geliyoken bacaklarım baya yanıyodu
ve o ağrı halla devam ediyo bacamı bükemiyorum sizce bi sorunmu oldu yoksa uzun zamandır çalışmadığım bi bölgeyi çalışıncamı oldu ?

Plated Front Squats 20-16-8-8
Stiff Leg Deadlifts 20-15-15
Ham Curls 6-6-6
Close Grip Bench Press6-6-6-20
Pull Ups 6-15 arası 4 set
Angled Side Raise 15-20 arası 4 set
Cable Pull 15-15-15
Superset Dumble Curl & Long Bar Curl 12-10-8
Skull Crushers 8-6-6

Ağrın eklemde mi kasta mı? Kassa sorun yok eklemse bi baktırt. Sakatladın mı len kendini yoksa.

vücut çalışıyorum bacak hiç çalışmıyordum bi çalışıyım dedim çalıştığım günün gecesi özürlü gibi olmuştum

Elimle bacak kaslarıma dokununcada yanıyo

Bu idman 1 aylık spor geçmişi olan insana yüksek nabızda bi idman, senin yapman bir hata. Sakatlık olduğunu sanmam vücudun bu denli yüksek nabızlara alışkın olmadığı için Tekrarlamamanı tavsiye ederim biraz daha geçmiş edindikten sonra yapabilirsin. Şimdi ona önerim kas gevşetici olacaktır. Orayı sıcak su ile yıka sabun sür ovala, sıcak su ile ovalayarak yıka. Ardından çevresine kas gevşetici sür. Bir uykuya çok bir şeyin kalmaz.

Bu idman 1 aylık spor geçmişi olan insana yüksek nabızda bi idman, senin yapman bir hata. Sakatlık olduğunu sanmam vücudun bu denli yüksek nabızlara alışkın olmadığı için Tekrarlamamanı tavsiye ederim biraz daha geçmiş edindikten sonra yapabilirsin. Şimdi ona önerim kas gevşetici olacaktır. Orayı sıcak su ile yıka sabun sür ovala, sıcak su ile ovalayarak yıka. Ardından çevresine kas gevşetici sür. Bir uykuya çok bir şeyin kalmaz.
Nasıl bi program önerirsiniz peki ?

Geri