Neler Yeni

FiveM ayar ve grafik paketi önerisi

Hamit.x07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamit
FiveM oynarken bir sürü ayar ve grafik paketi denedim ama hiçbiri iyi fps vermedi
sistemime uygun ayar ve grafik paketi önerisi istiyorum araba sürerken vesayre 60 fps verse yeterlidir şimdiden saolun
Sistem:
Gtx 1060 3GB
Ryzen 7 2700
Gskill 16gb tek ram 3200 mhz
B450 aourus pro

Hamit.x07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Grafik paketsiz FPS değerleri nasıl?
Şu anda kullamıyorm ayarları en düşükye alınca ve gölgeleri kapatınca yine araba sürerken ve motelden geçerken fps kaybı oluyor şu anda normalin bir tık üstü olan high ayarlara aldım hala sorun devam ediyo

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,529
İsim
Dontaçhi kâfi.
Şu anda kullamıyorm ayarları en düşükye alınca ve gölgeleri kapatınca yine araba sürerken ve motelden geçerken fps kaybı oluyor şu anda normalin bir tık üstü olan high ayarlara aldım hala sorun devam ediyo
Hocam oynadığınız server ile ilgili bir problem olabilir. Bu sistemin normal şartlarda kasmaması lazım. Farklı serverlar deneyin derim. Sorun bilgisayarınızda değil çünkü bu parçalarla Fivemin kasmaması lazım. pluginlerde olabilir sorun.

Hamit.x07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam oynadığınız server ile ilgili bir problem olabilir. Bu sistemin normal şartlarda kasmaması lazım. Farklı serverlar deneyin derim. Sorun bilgisayarınızda değil çünkü bu parçalarla Fivemin kasmaması lazım. pluginlerde olabilir sorun.
Saolasın yarın deneyeceğim

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Büyük ihtimal oynadığınız serverın pluginleri çok FPS yiyor farklı server deneyin.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bide abi ayarlarım nasıl olmalı gtx 1060 3GB ekran kartı ile ayarları yükseltiyimmi alçaltıyımmı anlamadım
Server da vereceği FPS'e göre düşürebilir veya yükseltebilirsiniz.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ya şöyledebi sorum var ayarları düşükte oynayınca ekran kartı %30 %20 arası kullanıyo bunu nasıl yükseltebilirim
Çok düşükmüş anormal bir durum var, PSU nedir ?

Hamit.x07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamit
Çok düşükmüş anormal bir durum var, PSU nedir ?
Hatırlamıyorum ama 650 veya 700w lık bi Psu vardı bide bu ekran kartı kullanmının sınırımı var yani kendi kendine sınırmı koyuyo eger koyuyosa bu sınırı nasıl kalıdırabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,797
Üyeler
163,726
Son üye
khanivore23
Top Bottom