Neler Yeni

FiveM de bulamadığım kayıt sorusu.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
LSPD EMS departmanlarında sizleri uzun bir şekilde içeride tutmaları gerekiyor burada nasıl bir rol izlenimi yaparsınız ve Devlet kurumlarında nasıl bir rol sergilersiniz ?
Sunucu Hard RP:
Sizce cevabı ne bence şöyle;
Rol yapma, kişinin bilinçli olarak sosyal bir rolü doldurma ya da bilinçli olarak benimsenen bir rol oynama rolünü üstlenme davranışını değiştirir.
Rol'ü gerçek gibi yapmak gereklidir, Devlet kurumların da gerçekte nasıl davranıyorsak öyle davranırız, beni içeri de tutmaları için de kendilerinin yaptığı role bağlı bizim de rol yapmamız gereklidir, eğer rolü paslamıyorlarsa rolün ilk başına bakarak rolü paslayabiliriz.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hangi sunucuya giriyorsun? Cevap mantıklı olmuş bu arada almazlarsa onların ayıbı olur.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sunucuya giriyorsun? Cevap mantıklı olmuş bu arada almazlarsa onların ayıbı olur.
Almıyorlar knk :d bilmiyorum ilk başta forumu . . . diye dolurup sorulara bakmak için göndermemiştim göndermediğimden de kara listeye girme imkanım yok diye düşünüyorum EDRP'ye alınıp eX RP ve VR RP'ye alınmayan bir insan olarak VR'yi tekrar deniyorum.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Eğer Low RP bir sunucuda oynamak istiyorsan VR deneyebilirsin. Ve büyük ihtimalle de almazlar seni çünkü hep tanıdıklarını ve referanslıları alıyorlar. Yaptığın her rolün destekte bitmesine alışman gerekecek. Oyun Fatihi oynuyor diye girmeye çalışma çünkü Oyun Fatihi de rol yapmayı bilmiyor.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Eğer Low RP bir sunucuda oynamak istiyorsan VR deneyebilirsin. Ve büyük ihtimalle de almazlar seni çünkü hep tanıdıklarını ve referanslıları alıyorlar. Yaptığın her rolün destekte bitmesine alışman gerekecek. Oyun Fatihi oynuyor diye girmeye çalışma çünkü Oyun Fatihi de rol yapmayı bilmiyor.
Oyun Fatih'ini tanımıyorum bile be knk başka Sunucu da kalmadı zaten eX RP'ye almıyorlar neden almıyorlar bilmiyorum . . . diye de göndermedik :d kaç kere başvurduk da diğer Sunucular da aşırı kalitesiz eX RP EDRP ve Eightborn var sadece bu Hard RP Sunucular Eightborn'a özenecem diye haftalarca kendilerini bakıma alıp sonlarına Born V falan ekliyorlar ama Sunucu kötüleşiyor var mı senin önerin?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dediğin gibi Fivem Türkiye'de sv kalmadı. Önerebileceklerim Rage, U4, Krim, Lexa.
Eğer ki hard rp bir sunucuda "benim dv kası çalışmıyo knk" diyen bir adminin olmasını istersen Anchor tercih edebilirsin. U4'ün rolü iyi ama uzun zamandır wipe gelmedi o yüzden ilk başlayanlar sunucunun tanrısı gibi bir şey olmuş durumda.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Dediğin gibi Fivem Türkiye'de sv kalmadı. Önerebileceklerim Rage, U4, Krim, Lexa.
Eğer ki hard rp bir sunucuda "benim dv kası çalışmıyo knk" diyen bir adminin olmasını istersen Anchor tercih edebilirsin. U4'ün rolü iyi ama uzun zamandır wipe gelmedi o yüzden ilk başlayanlar sunucunun tanrısı gibi bir şey olmuş durumda.
Onaylandım knk :d

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
boş yapma.Hiçbir tanıdık veya referanslı değilken uzun süre orda oynadım.Sunucu high rp gibi bir şey lütfen boş karalama yapmayalım.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
boş yapma.Hiçbir tanıdık veya referanslı değilken uzun süre orda oynadım.Sunucu high rp gibi bir şey lütfen boş karalama yapmayalım.
Vr mı high rp. ahahahaha
Ulan arabasına çarptı diye adam vuruyolar orda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem zaten ona high rp denmez hard RP denir. Ne zamandır rol yaptığın belli.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Vr mı high rp. ahahahaha

Knk Low RP'ne Rolü iyi demiş işte

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Vr mı high rp. ahahahaha

high rp: hard ın bi altı gibi bir şey çok boş konuşuyon toxic fanboy seni

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
high rp: hard ın bi altı gibi bir şey çok boş konuşuyon toxic fanboy seni
Toxiclikle ne alakası var? Olanı söylüyorum. Beş para etmez sunucu, Oyun Fatihi olmasa 20 kişi bile oynamaz o sunucuda.

Top Bottom